Midden in het centrum van Amersfoort in een rustig straatje ligt dit in 2006 gebouwde kleinschalige appartementencomplex met een eigenzinnige uitstraling. Het is hier heerlijk wonen met alle gemakken van de stad direct om de hoek maar het straatje zelf is lekker rustig. De ligging is ideaal met de winkels, restaurants, terrasjes, theater allemaal op loopafstand. En bij het station ben je in 10 minuten met de fiets of met de bus. Als je zin hebt kun je na een dag hard werken ook heerlijk ontspannen bij het naastgelegen badhuis Schoon. Kom kijken we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: Op de begane grond kom je binnen in een centrale afgesloten entree. Hal met meterkast en gezamenlijke bergruimte en toegang tot de trapopgang.

Verdieping 1: entree, hal met doorgang naar de woonkamer, deze gezellige ruimte met vrij uitzicht op het achter terrein is voorzien van een moderne keuken met de nodige inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kastenwand. De strakke badkamer is voorzien van een vrijhangend toilet, inloopdouche, badkamermeubel en wasmachine aansluiting.

Daar het een kleinschalig gebouw betreft met maar drie appartementen is er goed onderling overleg binnen de VvE en bedragen de servicekosten €30,00 per maand. Onlangs is de buitenzijde geschilderd.

De oplevering kan snel als je dat zou willen! Kom kijken, een afspraak is zo gemaakt…

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

NB: De straat staat al op de plattegrond van Jacob van Deventer ingetekend (ca. 1570), en wordt bij Blaeu met de naam Olijstraet aangeduid (1649); die naam werd tot in de negentiende eeuw gebruikt.