Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf. Dit is wat je noemt de geneugten van twee werelden samen: een geweldige locatie pal naast het park van de kazernewoningen maar ook in de nabijheid van alle stadse voorzieningen. Gewoon de binnenstad in lopen als je spontaan besluit een Amersfoorts terrasje te pakken. Het Centraal Station is met een 10 minuten makkelijk lopend bereikbaar, terwijl uitvalswegen richting de snelweg ook zeer goed zijn. Boodschapje vergeten? De winkels aan de Leusderweg zijn om de hoek te vinden.

De indeling is als volgt: entree/hal, garderobe nis, toiletruimte, gesloten keuken aan de voorzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. Dubbele schuifdeuren geven direct toegang tot de zonnige tuin. De gehele begane grond is belegd met een eiken vloer.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, complete badkamer met ligbad, 2e toilet, douche en wastafel.

2e verdieping: open zolderverdieping te gebruiken voor bergruimte of extra slaapkamer.

De achtertuin met houten berging is gelegen op het Zuiden en is bereikbaar middels het achterom. De stenen berging ligt op de kop van het huizenblok en beschikt over elektra.

Zoek je een super aantrekkelijk gelegen en praktische eengezinswoning wat je makkelijk kan betrekken, kom dan kijken. We laten het je graag zien!

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 250.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Charlotte de Bourbon, 1546-1582, dochter van Lodewijk de Bourbon. Zij was abdis van Jouarre maar ontvluchtte in 1572 dit Franse klooster. Huwde in 1575 prins Willem I van Oranje. Verpleegde haar man na de aanslag door Jean Jauréguy (1582) met zoveel toewijding dat zij er aan zou zijn bezweken.