In een kleinschalige villawijk aan de rand van het dorp Hoogland staat deze royale en goed afgewerkte villa met ruime garage (totaal 940 m³). De straat wordt verder niet gebruikt door doorgaand verkeer en is fraai omgeven door ruime groen- en waterpartijen. Karakteristiek voor deze woning is het moderne ontwerp en het gebruik van traditionele hoogwaardige materialen. De bijzondere uitstraling wordt o.a. bepaald door het ruime gebruik aan koper zoals het halfrond lopende dak.

Begane grond: entree, ruime hal met garderobehoek & toegang tot toiletruimte, royale tuingerichte woonkamer met veel raampartijen en openslaande deuren naar de tuin, doorgang naar de garage met eigen buitendeur naar de tuin, open eetkamer aan de voorzijde, open luxe U-vormige keuken met granieten blad en diverse kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur. De totale oppervlakte van woonkamer, eetgedeelte en keuken is maar liefst ca. 90 m²! Vrijwel de gehele begane grondvloer is v.v. fraaie eiken vloerdelen. De garage is eenvoudig op te splitsen met een extra kamer, toegankelijk vanuit de woonkamer, voor werk-/speel- of tv-kamer.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (oorspronkelijk 4) van ca. 26, 12 & 12 m², waarvan de ouderslaapkamer met kastenwand & eigen balkon en kamer aan de voorzijde met eigen balkon, apart gesitueerd 2e toilet, afgesloten wasruimte, goed ingerichte badkamer met douche v.v. plintafvoer, ligbad en brede wastafel.

2e verdieping: overloop, 2 slaapkamers van ca. 10 m² beiden met toegang tot het royale dakterras van ca. 35 m², berging met stookopstelling (Vaillant HR, 2017), toegang tot de vliering, 2e badkamer v.v. douche, wastafel en 3e toilet.

De tuin rondom met diverse terrassen, hoge begroeide wal, overkapping en waterpartij staat garant voor volop genieten ‘van het buiten’ met de nodige privacy. Aan de voorzijde is de tuin volledig bestraat waardoor er een mogelijkheid is om zelfs 4 à 5 auto’s op eigen terrein te parkeren. De garage is voorzien van een elektrische toegangsdeur en een loopdeur.

Bijzondere kenmerken:
• Inhoud van 940 m³
• Gebruiksoppervlakte van 213 m²
• Perceeloppervlakte van 655 m²
• Garage van 37 m² met aan de voorzijde een carport
• Doorgang van woonkamer naar garage, evt. voor extra kamer
• Overkapping aan achterzijde
• Royale ouderslaapkamer (oorspronkelijk 2 kamers)
• 2 balkons en een dakterras van ca. 40 m²
• Extra vrijstaande houten berging
• Elektrische screens aan buitenzijde
• Goede verbinding met openbaar vervoer: buslijn 2, 3 en 76

Maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging, kijken mag!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Bartholomeus Bernardinus de Wijs, 1755-1825, was burgemeester en ontvanger van Hoogland in de periode 1813-1825.