Deze sfeervolle en gemoderniseerde hoekwoning staat vrij in zijn omgeving en beschikt zelfs over een garage. Je hoeft er niet alleen naar te kijken, je mag er zelfs wonen! Veel is al voor je gedaan waarbij de authentieke sfeer bewaard is gebleven. Dollardstraat, de mooiste straat van het Soesterkwartier, heeft een zeer charmant straatbeeld met aan één kant woningen en aan de overzijde een parkachtige omgeving met speeltuinen, sportclubs, dahliavereniging en een vlindertuin. Bovendien zijn het stadscentrum, winkels, scholen, kinderdagverblijven, het Centraal Station en de bossen & zwembad van Birkhoven op korte afstand te vinden. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 395.000,– k.k.

Bijzonderheden
– zeer goed onderhouden
– volledig geïsoleerd
– garage met elektrische toegangsdeur
– fraai aangelegde tuin met sproei-installatie

Begane grond
Entree, voorportaal, hal toegang tot de betegelde kelder, toiletruimte.

Woonkamer
Ruime woonkamer met openhaard en veel lichtinval middels de vele raampartijen. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De keuken is vernieuwd in 2000 en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals vaatwasser (2015), combi-oven (2013), koelkast, gascomfort en afzuigkap. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met o.a. de wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers, vaste kastruimte en toegang tot het balkon. De badkamer is vernieuwd in 2006 en voorzien van inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de zolderverdieping met bergruimte en zolderkamer.

Tuin
De tuin rondom is verzorgd, heeft een vrije ligging en is aan de achterzijde gelegen op het zuiden. Bereikbaar middels houten toegangsdeuren, eventueel zelfs met de auto om vervolgens in de garage te plaatsen.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: De Dollard is een inham van de Noordzee in het grensgebied tussen Duitsland en de Nederlandse provincie Groningen. Het is een plaatselijk zeer sterke verbreding van de rivier de Eems. Het grootste deel van de Dollard is een uitgestrekte zand- en slikvlakte, doorsneden door enkele geulen.