Dit 3-kamer hoekappartement is gelegen op een schitterende locatie midden in de groene en bosrijke omgeving van het Bergkwartier. Het appartement kenmerkt zich door veel lichtinval, de ruime woonkamer en is goed onderhouden. In alle rust kunt u hier genieten van de parkachtige omgeving en het omliggende bos van "Klein Zwitserland". In de afgesloten onderbouw bevindt zich een eigen parkeerplaats en goed bemeten berging. Het appartement maakt deel uit van het complex Amersberg, een kleinschalig appartementsgebouw dat is opgericht in 1989. De mogelijkheid om auto te wassen, de binnentuin en fraai aangelegde tuin rondom maken het geheel compleet.

Het gebouw heeft een actieve Vereniging van Eigenaren welke zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten zijn ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil. Als extra service kan gebruik worden gemaakt van de fitnessruimte in het Berghotel.

Met uw auto of fiets op pad? Binnen enkele minuten bent u vanaf de Anna Paulownalaan in de historische binnenstad, het centraal station en bij diverse snelwegen. De woningbouw in deze groene omgeving is gevarieerd, veelal traditioneel en ruim opgezet.

Zodra u het complex binnenstapt wordt u verrast door de overdekte binnentuin met veel licht inval door de hoge raampartijen. Rond deze binnentuin bevindt zich de toegang tot de diverse woningen.
Indeling: entree, hal, toilet, ruime woonkamer met zijraam, eiken vloer en sfeerhaard. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. De 2 slaapkamers hebben een afmeting van 16 en 11 m². Verzorgde badkamer uitgerust met een ligbad, ruime douche en dubbele wastafel. Niet in de laatste plaats een afgesloten ruimte met eigen cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
• 1e woonlaag / hoekappartement
• Keuken nog zelf te plaatsen
• Gebruiksoppervlakte 103 m²
• Inhoud 340 m³
• Eigen parkeerplaats en berging
• Goed onderhouden

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 375.000,– k.k.

Wanneer u overweegt om de eigen woning te verkopen of wanneer u benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind u op funda.nl

NB: Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.