Zeven unieke landgoedkavels met ruime bebouwingsmogelijkheden beschikbaar voor riante moderne villa’s te midden van 45 ha. NSW landgoed nabij Doetinchem.

Elke villa mag tot een volume van wel 1.500 m3 groot worden gebouwd en dat is nog exclusief het volume van een kelder. Er mogen eveneens koetshuizen / bijgebouwen worden gebouwd tot 130 m2 "voetafdruk" en dat is eveneens exclusief verdieping en kelder. De bestemming is daarbij zeer ruim voor onder meer uw hobby, zwembad, praktijk en kantoor aan huis, atelier of garage.

Wij hebben voor kavel 6 een ontwerp en omgevingsvergunning beschikbaar, zodat u al heel snel kunt bouwen, wanneer u dat wenst. Maar uw eigen ontwerp voor uw droomvilla is altijd mogelijk.

Net even buiten de Gelderse stad Doetinchem ligt ten zuidoosten daarvan het dorp Gaanderen. Aan de rand van Gaanderen, treft u het bijzondere, recent aangelegde NSW-Landgoed ’t Maatje. Op een prachtige, historische locatie, grenzend aan de bebouwde kom, midden in het Achterhoekse coulisselandschap. Op dit landgoed, aan de historische Bielheimerbeek, verrijst straks Landgoed Maetland: een unieke buitenplaats. Het geheel vormt een stijlvol landgoedensemble.

U bent slechts een paar minuten verwijderd van de autosnelweg A18. Gaanderen ligt zeer centraal in het oosten van Nederland; alle belangrijke plaatsen zijn snel te bereiken. Er is zelfs een treinstation in Gaanderen. Zo heeft u aansluiting op alle spoorwegen naar alle stations in Nederland en daarbuiten. Maar u reist ook comfortabel naar Schiphol.

Bovendien bent u per fiets in slechts 14 minuten in het centrum van Doetinchem en in 28 minuten in het prachtige natuurpark Bergh, maar ook in 12 minuten fietst u al in het prachtige bos bij kasteel Slangenburg. Weer eenmaal thuis geniet u van het fantastische landgoed en ervaart u de serene rust.

Kenmerken:
• Bouwvolume villa: 1.500 m3
• Bouwoppervlakte bijgebouwen: 130 m2
• Bouwoppervlakte ondergronds: Onbeperkt
• Bestemming: Uitgebreid wonen en werken
• Goothoogte woning: Maximaal 9,00 meter
• Nokhoogte woning: Maximaal 13,00 meter
• Goothoogte bijgebouwen: Maximaal 3,0 meter
• Nokhoogte bijgebouwen: Maximaal 6,0 meter