Het Gildekwartier, een heerlijke plek om te wonen bij de Eem waar nieuw, nostalgie én de creativiteit van de stad samengaan! Dit strakke en goed onderhouden 3- kamer hoekappartement met eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw ligt op een bijzondere locatie aan de rand van het centrum, vlakbij het nieuwe Eemplein en is zo te betrekken! Wil je de voordelen van de stad maar niet de drukte ervaren dan mag deze niet op je lijstje ontbreken.

Het appartement ligt op de tweede verdieping van een fraai en eigentijds ontworpen gebouw met atrium en transparante entree. Voor je bezoek is er voldoende vrije parkeergelegenheid voor de deur. De levendige binnenstad ligt op enkele minuten loopafstand en ook het NS-station ligt op 5 fietsminuten.

Het Appartementencomplex heeft een fraaie patio met hardhouten terras en is voorzien van een lift en videofooninstallatie. Onder het complex ligt een afgesloten parkeergarage met eigen privé parkeerplaats en berging.

Verdieping 2: entree appartement met toegang naar beide slaapkamers, de badkamer, het toilet en de ruime woonkamer. De badkamer is voorzien van een riante douche en een wastafel. Aan de voorzijde van het appartement is de ruime woonkamer gesitueerd. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op een park zonder doorgaand autoverkeer. Daarnaast beschikt de woonkamer over een open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, koelkast, een 4-pits gasfornuis en een afzuigkap). Naast de keuken is er een handige bergkast voorhanden voor bijvoorbeeld een extra vriezer, voorraad en de wasmachine/droger. Het inpandige balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk.

De servicekosten binnen deze goed beheerde en actieve VvE bedragen €115,00 per maand.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

NB: Een beschermheilige, ook wel patroonheilige, schutspatroon of kortweg patroon, patrones of patrocinium genoemd, is in de rooms-katholieke Kerk een heilige of een engel die wordt beschouwd en vereerd als beschermer van een stad, land, kerk, gilde, beroepsgroep of individu. De beschermheilige kan in geval van ziekte of andere noden worden aangeroepen.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl