Wonen in de binnenstad van Amersfoort, midden tussen de gezellige winkelstraten, sfeervolle pleinen en monumentale bebouwing? In deze moderne hoekwoning over twee verdiepingen kan dat! Kenmerken zijn onder andere: royale lichte woonkamer met hoog plafond, gesloten nieuwe keuken, dakterras met zicht op Onze Lieve Vrouwetoren, twee ruime slaapkamers, goede isolerende voorzieningen, voldoende bergruimte, eigen parkeerplaats op afgesloten achterterrein………… Nieuwsgierig? Kijken mag!

De woning maakt deel uit van een kleinschalig complex van 5 woningen en kleinschalige winkelruimtes op de begane grond. Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. Het appartement is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie, alsmede isolerende warmtewerende beglazing. Verwarming door middel van eigen Intergas CV-combiketel (2013).

1e verdieping: hal/entree, toilet, garderoberuimte onder de trap, twee slaapkamers van 15 en 11 m² waarvan één met schuifwand kledingkast, toegang tot het ruime dakterras, berging/inloopkast met wasmachineaansluiting, badkamer voorzien van ligbad-/douchecombinatie en wastafel.

2e verdieping: royale L-vormige woonkamer met speels hoog plafond en leuke halfronde erker, massief houten vloer, gesloten keuken met modern keukenblok (2015) in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, praktische bergkast met Intergas CV-opstelling (2013) en mechanische ventilatie (2013).

Aan de achterzijde bevindt zich het afgesloten parkeerterrein, vanwaar tevens de eigen berging bereikbaar is.

Algemeen:
• Bouwjaar 1997
• Gebruiksoppervlakte 91 m²
• Dakterras 14 m²
• Eigen parkeerplaats en berging
• Gezamenlijke fietsenberging (2017)
• Actieve en financieel gezonde VvE

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 258.000,– kk

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: volgens geschiedschrijver Van Bemmel (1760) zou de Koestraat via een poort in de stadsmuur in de middeleeuwen als weg hebben doorgelopen tot de Oude Haag. Op de kaart van Van Deventer (ca. 1570) zijn die poort en weg echter niet ingetekend. De naam Koestraat komt voor op de kaart van Blaeu uit 1649. Destijds meestal Koesteeg genoemd. Ongetwijfeld werd langs deze straat het vee van binnen de stad naar buiten gebracht; de naam wijst daarmee op het deels agrarische karakter van de middeleeuwse stad.