Op een prachtige locatie, in het luxe appartementencomplex "Residence Den Treek", bieden wij een bijzonder fraai en ruim appartement aan. Op loopafstand van het uitgebreide wandel- en fietsgebied van landgoed Den Treek, direct nabij uitvalswegen alsmede opstappunten voor openbaar vervoer en nabij het centrum van Leusden én Amersfoort. Deze woning ligt op de begane grond en beschikt over een royale woonkamer met diverse ramenpartijen met een bijzonder wijds uitzicht, een ruime slaapkamer met een royale badkamer en een verassend souterrain! Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt het appartement over een terras. In de onderliggende parkeergarage bevindt zich een berging en een eigen parkeerplaats. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: entree, portaal met meterkast, ruime hal met toiletruimte, toegang tot de royale living van 43 m² met toegang tot het buitenterras. Een werkkamer (ca. 8 m²) staat in open verbinding met de woonkamer en geeft eveneens via openslaande deuren toegang tot het terras; eventueel is dit te wijzigen in een dichte (slaap)kamer.

De masterbedroom met fraaie kastenwand beschikt over een eigen balkon dat toegankelijk is middels een schuifpui. De slaapkamer geeft direct toegang tot de ruime badkamer met dubbele wastafel, bad, 2e toilet en douchecabine.

Vanuit de hal is een gesloten trapverbinding met het souterrain. Deze open ruimte heeft een oppervlakte van circa 40 m² en is voorzien van meerdere te openen raampartijen. Hier zijn goede mogelijkheden voor een extra slaap- en/of werkkamer en/of hobbyruimte.

Nog een aantal pluspunten op een rij:
• Op korte afstand van sportfaciliteiten en supermarkt
• Goed onderhouden en afgewerkt appartement
• Voorzien van grote slaapkamer en een werkkamer/logeerkamer
• Sfeervol aangelegde parktuin rondom het complex
• Parkeerplaats en berging in parkeergarage
• Parkeerplaatsen op het eigen terrein
• Op loopafstand van wandel- en fietsgebied van Landgoed Den Treek
• Uitzicht over landerijen

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl