Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf!
Dit sfeervolle en goed onderhouden 3- kamer appartement gelegen op de 1e verdieping is zeker een bezichtiging waard! Doordat één kamer bij de woonkamer is betrokken levert dat een royale ruimte op. Je woont hier op de hoek van een goed onderhouden appartementencomplex aan de zuidkant van de stad. Het kleinschalige gebouw, de gemeenschappelijke tuin en de centrale ligging nabij Stadspark Randenbroek, natuurgebied De Schammer, de binnenstad, winkelcentrum Euterpeplein en diverse uitvalswegen maken dit appartement tot een aantrekkelijke woonplek!

De indeling is als volgt: centrale hal met trapopgang en toegang tot de gemeenschappelijke tuin.

Indeling appartement: centrale hal met toilet waaromheen bijna alle andere ruimten liggen. Ruime en lichte woonkamer met een uitzicht op de achtergelegen tuin van het complex. De woonkamer grenst aan een mooie zijkamer die op verschillende manieren kan worden gebruikt, bijvoorbeeld als slaap-, eet- of werkkamer. Vanuit de zijkamer heb je toegang tot het balkon op het zuidwesten, met veel privacy en groen. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer. De gesloten keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast en 4-pits gascomfort. Vanuit de keuken is tevens het balkon bereikbaar en is er een doorgang naar de badkamer die uitgerust is met een douche en wastafel.

Onlangs (2016/2017) is geïnvesteerd in nieuwe eigen boiler, nieuwe meterkast, badkamermeubel en thermostaatkranen. Het geheel is goed onderhouden en geïsoleerd.

In de onderbouw is een eigen, af te sluiten berging aanwezig. De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis bedragen € 186,41 per maand. Het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 45,38 per maand.

Aangezien dit appartement op een hoek ligt, is het eveneens direct vanaf de zij-ingang van het complex bereikbaar.

Kortom, een leuk en aantrekkelijk appartement waar je zo in kunt. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 159.000,– k.k.

NB: De wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam, dat lag aan de rand van een moerassig gebied (broek), op één van de zandhoogten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Landgoed Randenbroek Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Tussen 1605 en 1660 woonden de familie Van Campen hier.