In een groene en bosrijke omgeving aan de Amersfoortse zuidkant (Bergkwartier) gelegen ruim 3-kamerappartement van ca. 120 m2 (exclusief het terras van 10 m2) met een woonkamer van ca. 50 m2 en een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten onderbouw. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is zeer geschikt voor een nieuwe eigenaar die de handen uit de mouwen wil steken. Keuken en badkamer zijn goed functioneel, maar enige modernisering is wenselijk.

Het appartement maakt deel uit van het complex Amersberg, een in 1989 opgezet kleinschalig appartementengebouw met diverse bijzonderheden zoals een binnentuin, fraai aangelegde tuin rondom en autowasmogelijkheid in de parkeerkelder.

Het gebouw heeft een actieve Vereniging van Eigenaren die zorgdraagt voor de staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten zijn ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil. Als extra service kan gebruik worden gemaakt van de fitnessruimte in het Berghotel.

De Anna Paulownalaan is een zijstraat van de Utrechtseweg, een zeer gunstige uitvalsweg naar de binnenstad en het centraal station, maar ook diverse snelwegen en niet te vergeten bos "Klein Zwitserland". De woningbouw in deze groene omgeving is gevarieerd, veelal traditioneel en ruim opgezet. Behalve de eigen parkeerplaats in de onderbouw is er naast het complex nog parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers aanwezig.

De indeling is als volgt:
Via de luxe entree komt u in een overdekte binnentuin die een statig aanzicht geeft door de hoge raampartijen. Rond deze binnentuin bevinden zich de woningtoegangen en de gaanderijen.

Indeling woonverdieping:
Entree, hal, toilet, tweetal goed bemeten slaapkamers (waarvan een toegang geeft tot het terras), badkamer met douche en dubbele wastafel, heerlijk ruime woonkamer met toegang tot het terras met vrij uitzicht over de omliggende tuinen, keuken in neutrale kleurstelling met diverse inbouwapparatuur en bijkeuken met cv-opstelling en wasmachine-aansluiting.

Kortom een mooi gelegen appartement met veel potentie op een uitstekende locatie in het bosrijke Bergkwartier.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlakte 118 m2;
– Terras van 10 m2 op het zuidoosten;
– Elektrisch afgesloten parkeerkelder (met persoonlijke afstandsbediening) met parkeerplaats;
– Fietsenstalling met elektra aansluiting en ruime inpandige berging (14 m2);
– Gemeenschappelijke tuin; mogelijkheid deel te nemen aan tuincommissie
– Servicekosten bedragen € 285,= per maand; voor onderhoud tuin, binnentuin, glasbewassing, wekelijks schoonhouden gemeenschappelijk ruimten, lidmaatschap VVE met onderhoudsdienst en meerjaren onderhoud gebouw.
– Bouwjaar 1989.

NB: Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonsbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op funda.nl