Iedere dag genieten van een prachtig uitzicht! Dat kan in dit goed afgewerkte 2-kamer appartement op de 6e verdieping. De hoge ligging zorgt voor een schitterend zicht over de groene woonomgeving en richting het centrum. De woning beschikt over een ruime en lichte woonkamer, nette keuken en verzorgde badkamer. De algehele afwerking is netjes waardoor je het appartement snel kunt betrekken!

Direct achter het complex ligt het waterwingebied, een park met wandelpaden en diverse waterpartijen. Ideaal voor een wandeling of een sportieve uitdaging. De bus rijdt door de straat en station & binnenstad liggen op fietsafstand. De wijk is zelfvoorzienend, wat betekent dat allerhande voorzieningen dichtbij te vinden zijn.

De indeling is als volgt: centrale en verzorgde hal met toegang tot dubbele lift, trapportaal en algemene fietsenberging.

6e verdieping: galerij, entree nr. 64 C, hal, toegang tot lichte slaapkamer met vaste kasten, ruime & goed indeelbare woonkamer met een open keuken in hoekopstelling en balkon (ZW). De badkamer is modern en volledig betegeld in lichte kleuren, voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, toilet en wastafelmeubel. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine.

In de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig.

Er is een actieve VvE. De servicekosten bedragen €124,09 per maand, inclusief gasverbruik voor het koken en al je waterverbruik. Voorschot stookkosten bedraagt €71,85.

Nieuwsgierig geworden? Kijken mag!

NB: Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren.