Uiterst royaal penthouse van ca. 225 m² met rondom een groot zonnig dakterras van ca. 58 m². De ligging biedt een vrij uitzicht over het Amersfoortse groene Bergkwartier met een bebouwing van voornamelijk vrijstaande villa’s. Het appartement kenmerkt zich door de opmerkelijke ligging, het uitzicht, de bezonning, de privacy en is gelegen nabij openbaar vervoer (stadsbus en centraal station NS op 5 min. loopafstand, Schiphol 40 min.) en de historische binnenstad met de vele winkels, warenhuizen, horeca en culturele voorzieningen. Tevens vindt u in de directe omgeving een groen wandelgebied.

Het kleinschalige appartementengebouw bestaat uit een begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Per bouwlaag zijn 4 appartementen gesitueerd met uitzondering van de 3e verdieping waar u de 2 riante dakappartementen vindt.
Onder de appartementen bevindt zich een parkeerkelder, waar ieder appartement zijn eigen parkeerplaats heeft. In de kelder, tevens per lift bereikbaar, zijn tevens de bergingen. Bij de ingang van de parkeergarage is voldoende parkeerruimte voor gasten.

Indeling:
eigen entree met hal, garderobe en gastentoilet, royale inpandige berging, (eet)keuken met bijkeuken met o.a. stook-opstelling en ruimte voor een wasmachine en droger, hoofdslaapkamer met eigen badkamer en toiletruimte, logeerkamer met badkamer en twee kamers voor werk- of televisieruimte. De woonkamer van ca. 65 m² heeft een parketvloer, een open haardpartij en biedt toegang tot het dakterras. Op het dakterras is een buitenberging aanwezig.

Bijzonderheden:
* volledige isolatie
* alarminstallatie
* open haard
* perfecte locatie
* parkeerkelder
* veel licht
* afmetingen kamers: ca. 16 m², 12 m², 20 m² en 13 m²

NB: Prins Willem Frederik Karel, 1797-1881, prins der Nederlanden, zoon van koning Willem I en Wilhelmina van Pruisen; vervulde 1814-1840 verschillende militaire functies; Hij huwde Louise Augusta van Pruisen, zuster van de latere keizer Willem I. De laan vindt zijn oorsprong in een zandpad dat leidde naar het exercitieterrein De Vlasakkers; tot in de zeventiende eeuw volgde de Utrechtseweg dit tracé.