In een van de karakteristiekste straatjes van Amersfoort mogen we je deze super leuke en trendy vrijstaande woning met mansarde kap aanbieden! Deze sfeervolle woning binnen het Soesterkwartier is de afgelopen jaren nagenoeg geheel voor je aangepakt, je kunt er zo in. In deze prijsklasse kom je maar zelden een vrijstaande woning tegen met ook nog een flink diepe tuin. En als je ze tegen komt, staan ze vaak niet te koop. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Op loopafstand vindt je het NS-station, het Eemplein met de bibliotheek, muziekschool, de Albert Heijn XL, winkels en bioscoop. Met nog geen vijf fietsminuten ben je in het historische stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten of op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Nog mooier: in mum van tijd haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon!

De Paulus Borstraat mondt uit in de Soesterweg, een doorgaande hoofdstraat die grenst aan de oude rangeerterreinen en eindigt in een bosrijk gebied. De ontwikkelingen rondom het Soesterkwartier volgen elkaar in rap tempo op waardoor het voorzieningenniveau qua winkels en scholen blijft stijgen, net als de ontsluiting van de wijk.

De indeling is als volgt: entree, hal, sfeervolle woonkamer met strak gestuukte wanden en plafonds, houtenvloer en openslaande tuindeuren.

Vanuit een aparte hal in de woonkamer is er via een vaste en vernieuwde trap toegang tot de slaapverdieping. De uitgebouwde keuken is voorzien van diverse apparatuur en middels een doorloop is het separate toilet en de badkamer bereikbaar. Aangebouwd is er een stenen berging aanwezig met de stookopstelling.

Verdieping 1: deze grote en sfeervolle open verdieping met twee dakkapellen en mooie witte houtenvloer en het houten spant volledig in het zicht is groot genoeg om op te delen in twee slaapkamers. Indien je situatie het toelaat zou het juist ook heel gaaf zijn om de huidige openheid van deze verdieping zo te laten.

De tuin tenslotte is een meter of 20(!) diep, heerlijk rustig en zonnig gelegen en voor de nodige opslag of een leuke hobby zijn er drie losse stenen schuren aanwezig deze zijn via de achterom bereikbaar. Indien je een van de drie schuren opoffert kun je een avondzonnig terras realiseren.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Paulus Bor, ca. 1600-1669, Amersfoorts schilder. Na een verblijf in Italië kwam hij terug naar zijn geboortestad. In 1656 werd hij regent van het godshuis "De Armen de Poth" in Amersfoort. Zijn schilderijen doen vreemd aan, door de ongebruikelijke composities, de wat primitieve techniek en de geheimzinnige onderwerpen Werk van zijn hand bevindt zich o.m. in het Rijksmuseum te Amsterdam, het Centraal Museum in Utrecht en Museum Flehite in Amersfoort.