In architectuur-wijk Kattenbroek ligt deze opvallende ringwoning. De ruimte en ligging garanderen jarenlang woongenot! Dit is een woning waarbij klassieke elementen van oude grachtenpanden opnieuw vorm hebben gekregen. Dit ruime herenhuis over drie woonlagen ligt aan de voorzijde een meter onder straatniveau. Eenmaal kennisgemaakt met de heerlijke woonkeuken en royale woonkamer, ben je verkocht!

De Aziëring ligt net iets buiten de ‘stadsmuur’ van Kattenbroek in de wijk Groote Kreek. In de luwte vormt het een veilige, kindvriendelijke en vrolijke omgeving waar je kunt wegdromen. Tegelijkertijd bent je op steenworp afstand van Amersfoort en diverse uitvalswegen naar de A1 en A28. En wat denk je van wandelend boodschappen doen, scholen in de buurt en het park om de hoek?

De indeling is als volgt: Begane grond: hal, tevens voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting, toilet en een doorloop naar de inpandige garage. Een ruim opgezette woonkeuken met schuifpui die toegang geeft tot de ruime onderhoudsvriendelijke tuin. Door de grote raampartij over 2 verdiepingen in de vide is de hoeveelheid licht dat hier binnenvalt uniek. Lichter wonen is bijna onmogelijk!

1e verdieping: de vaste trap vanuit de woonkeuken leidt naar de royale woonkamer met een oppervlakte van circa 35 m², vaste kastruimte en veel lichtinval. Doorloop naar de hal met meterkast en 2e buiten entree.

2e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (ca. 18, 12 en 8 m2), badkamer in lichte kleurstellingen met ligbad, wastafel, 2e toilet en mogelijkheid voor een aparte douche.

In de voortuin is een extra terras gemaakt. Hier kun je heerlijk genieten van de zon in het vroege voorjaar.

Nieuwsgierig? We laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Aziëring is één van de vijf continenten. Twee belangrijke thema’s in de filosofie rond de wijk Kattenbroek zijn: reizen en thuis zijn. De continenten staan voor verre bestemmingen. De naam Ring geeft uitdrukking aan het beschut en warm thuis zijn. De cirkel is het symbool voor de kosmos (hemel) en voor het cyclische (levensgang) van het bestaan. Samen met het kruis vormt de cirkel al sinds de oudheid het symbool voor de stad. Het kruis wordt gevormd door de Laan der Hoven en de Verborgen Zône.