Op de 1e en 2e verdieping mogen wij deze tip top verzorgde woning aanbieden met eigen opgang, berging en vrij gelegen dakterras. ‘Emiclaer’ is een levendig winkelcentrum aan de Noord- kant van de stad. Supermarkten, diverse speciaalzaken, restaurants en een café, alles is hier om de hoek te vinden. Voor een lekkere wandeling of het uitlaten van de hond hoef je ook niet ver, de grote vijver van Emiclaer met wandelpaden is op korte afstand te vinden.

De indeling is als volgt: eigen entree met bordes, trapopgang naar de 1e verdieping met lekker ruime en lichte woonkamer voorzien van hard houtenvloer en spachtelputz wandafwerking, moderne open keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, combimagnetron en een koel/vries combinatie. Er is een berging aanwezig alsmede een separaat toilet. Een mooie open spiltrap met daarboven een lichtkoepel geeft toegang tot de 2e verdieping met overloop, 2 goed bemeten slaapkamers (9 en 13 m²) waarvan de grootste kamers toegang geeft tot het zonnige dakterras. De ruime en goed afgewerkte badkamer met ligbad, vrijhangend toilet en wastafel maken het geheel compleet.

Wanden, vloeren en plafonds, maar zeker ook de keuken en het sanitair zien er verzorgd uit, je hoeft er niets aan te doen. Geen geklus maar direct lekker wonen!

Nieuwsgierig? Kijken mag!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Het Masker is een metafoor voor verbergen en verbeelden: het is niet wat het lijkt. Het masker verbergt als het ware de gebouwen die er achter liggen. Op deze wijze wordt min of meer voor een verrassing gezorgd.