Dit gunstig gelegen hoekappartement is goed afgewerkt en bevindt zich op de tweede en tevens hoogste verdieping. Het balkon is goed gesitueerd op de zon en naast deze privé buitenruimte heb je de beschikking over de ruime gezamenlijke binnentuin waar altijd een heerlijk plekje te vinden is. Het appartement is geheel voorzien van een eikenhouten parketvloer. Alle wanden zijn gestuukt en de raampartijen op de zonzijde zijn voorzien van elektrische screens. Het geheel is goed onderhouden en makkelijk te betrekken. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De ligging nabij het centrum is zeer gunstig maar ook het NS-station is nabij gelegen evenals uitvalswegen A1 en A28. In de omgeving is het parkeren bestemd voor vergunninghouders, daarnaast zijn er parkeerplekken te huur in de ondergelegen parkeerkelder.

De indeling is als volgt:
Entree met garderobenis, hal, bergkast met wasmachine-/drogeraansluiting en stookopstelling, toiletruimte, zeer lichte en ruime woonkamer met eiken parketvloer, zonnig balkon, half open keuken met granieten aanrechtblad, combimagnetron, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en close-in boiler. Slaapkamer voorzien van eiken parketvloer, tv aansluiting en grote inbouwkast, badkamer met douche, wastafel, design radiator en betegeling tot plafond. De mogelijkheid is aanwezig om een ligbad te plaatsen, leidingwerk is reeds aanwezig. De berging (ca. 6m2) bevindt zich in de onderbouw.

Kenmerken:
• Rustig gelegen en toch direct bij centrum
• Bouwjaar 2001
• 2 kamers en mogelijkheid tot 3
• Gebruiksoppervlakte 84 m²
• Eikenhouten parket vloer
• Voorzien van airco-installatie
• Financieel gezonde en actieve VvE
• Parkeermogelijkheden in souterrain (huur)
• Lift aanwezig

Kortom, ben je op zoek naar onbezorgd wonen en is het een voorwaarde om direct en zonder aanpassingen te verhuizen, dan is dit je kans!

Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 210.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Aanvankelijk Beekstraat geheten. Tot in de jaren zestig van de vorige eeuw kende Amersfoort een volledige tweede grachtengordel, die zijn water ontving van de beken die er in uitmonden en daarom ook wel de Beek werd genoemd. De Korte en de Lange Beekstraat kwamen hierop uit.