Deze charmante en goed onderhouden woning is gelegen aan de rand van de binnenstad nabij alle denkbare winkels & horecagelegenheden, theater de Flint, stadspark en uitvalswegen. Oorspronkelijk gebouwd in 1928 en gedeeltelijk herbouwd in 1942 met behoud van diverse karakteristieke details. Het huis kenmerkt zich door een moderne afwerking met veel gevoel voor de oude stijl. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Tijdens de begindagen van de Tweede Wereldoorlog heeft o.a. dit huis bijgedragen aan de bescherming van de binnenstad en daarmee heeft het huis een historisch tintje. Bij een eventuele bezichtiging vertellen wij hier graag meer over.

Indeling begane grond: entree, hal met granieten vloer, lichte kamer en suite voorzien van fraaie schouwpartijen & hardhouten vloerdelen, openslaande deuren naar de tuin, gesloten keuken met toegang tot de kelderkast, toiletruimte. De fraaie keuken is door een meubelmaker geplaatst en voorzien van een hardstenen aanrechtblad & diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, ruime slaapkamer, werk-/kinderkamer, ruime lichte badkamer met ligbad, toilet, douche en vaste wastafel. In alle ruimtes zijn de originele balkenplafonds nog volledig te zien.

Een vaste trap leidt naar de open zolderverdieping. Deze ruimte is in 2007 volledig opgeknapt, geïsoleerd, voorzien van 3 dakramen en veel bergruimte. Het is eenvoudig om in deze ruimte een kamer te realiseren.

Het buitenschilderwerk is in 2016 uitgevoerd en het binnenschilderwerk nog dit jaar. Verder is de woning goed geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming (Bosch combiketel, bouwjaar 2010).

De diepe tuin met achterom en blokhut maken het geheel zeer compleet.

De echte liefhebber is van harte welkom!

Aanvaarding: korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: €300.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Wouterus Corneliszn. Pull, 1755-1829, was burgemeester van Amersfoort in 1819 en in de periode van 1822-1823. Tevoren was de Pullstraat bekend onder de naam Watersteeg (al in 1676 genoemd).