Op een schitterende locatie in het Bergkwartier te midden van het groen gelegen goed onderhouden royale 6-kamer tussenwoning, type 3/1 kap, met garage en een diepe tuin. In 1995 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. Eén deel is toegevoegd aan de keuken zodat daar een grote eettafel kan staan. Het ander deel is in gebruik als serre aansluitend aan de woonkamer. De totale gebruiksoppervlakte is maar liefst 166 m² en een inhoud van 584 m³. Op korte afstand van het centrum van Amersfoort, loopafstand van het centraal station, scholen, bossen, sportvelden en ontsluitingswegen. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, ruime hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping, L-vormige woonkamer met veel lichtinval en aansluitend de serre. De gesloten woonkeuken is vernieuwd in 2012 en voorzien van een zgn. eiland, vloerverwarming en diverse inbouwapparatuur. Middels de schuifpui kom je in de diepe en vrij gelegen tuin met berging en garage.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers (ca. 17, 11, 10 en 9 m²). De badkamer is in 2014 vernieuwd en beschikt over een ligbad-/douchecombinatie, wastafel, vloerverwarming en 2e toilet.

2e verdieping: de vaste trap leidt naar een open ruimte met werkhoek. Door het plaatsen van een dakopbouw is de zolder ingericht met een extra slaapkamer. Verder bevindt zich hier de wasmachineaansluiting en de stookopstelling.

Speelveldje om de hoek, vrij parkeren voor de deur en oplaadpunt voor de auto maken het geheel compleet.

Kenmerken:
• Bouwjaar 1956;
• Dakopbouw 1992;
• Uitbouw 1995;
• Vrijstaande stenen garage;
• Isolerende beglazing (HR +/HR ++);
• Spouwmuur geïsoleerd in 2016;
• Vloerisolatie;
• CV-Ketel – Remeha 2008.

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 535.000,– k.k.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Joannes Kappeijne van de Coppello, 1822-1895, was Nederlands jurist en politicus; minister van Binnenlandse Zaken in het kabinet 1877-1879. Verzorgde de herziening van de Wet op het lager onderwijs (1878).