Vaak worden woningen aangeprezen met aantrekkelijk en mooi maar dit is echt een super leuk huis met een inhoud van ca. 480m3 en een woonoppervlak van maar liefst 133m2, waar alles samenkomt! Waarom? Een uitgebouwde woonkamer, strakke wandafwerking, nette vloeren, luxe Lodder keuken met een waanzinnig gaaf Viking (volgens de kenners onder ons wordt het niet veel beter) fornuis, zonnige zuid/oost tuin met parkeerplaats… eigenlijk te veel om op te noemen, kom maar gewoon eens kijken! Ook de ligging is top; heerlijk rustig, maar de binnenstad is toch op loopafstand te vinden en in de directe omgeving vindt je een park met vijverpartij en speelveldjes.

In 2009 werd dit woonplan gerealiseerd waarin appartementen, geschakelde- en halfvrijstaande woningen, allen modern vormgegeven, elkaar afwisselen en een eigentijds en logisch geheel vormen. Deze verrassend rustige en kindvriendelijke buurt met alleen bestemmingsverkeer is gunstig gelegen ten opzichte van de oostelijke rondweg, A27, A28 en A12.

De indeling is als volgt: entree, hal met garderobenis, toilet en toegang naar de royale, uitgebouwde en heerlijk lichte living met een nagenoeg volledige glazen achterpui. De gave en luxe Lodder keuken met betonnen werkblad is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van alle apparatuur; koelkast, vaatwasser, spoelbak met quooker en het Viking fornuis met 4+2 pitten, dubbele oven en grill plaat.

Verdieping 1: overloop, 3 goed bemeten slaapkamers (van respectievelijk 9,11 en 15m2) en badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Verdieping 2: royale open zolderruimte met dakkapel waar het creëren van twee goed bemeten slaapkamers absoluut geen probleem is! De wasmachine aansluiting en cv opstelling (Intergas HR combi) bevinden zich tevens op deze verdieping.

De zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin met berging en (eventueel) parkeerplaats is voorzien van antraciete bestrating, leuke perkjes en twee platanen. Via de achterom is binnen de rustige straten met alleen bestemmingsverkeer een veldje aan de achterzijde bereikbaar.

DE GESTELDE PRIJS BETREFT EEN KOOPPRIJS VANAF.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Kom kijken, we laten het je graag zien!
NB: Willem van der Zaen (1621-1669), schout-bij-nacht, vocht mee in de zeeslag bij Nieuwpoort (1653), de Slag in de Sont (1658), Guinea en West-Indie (1664-1665), de Vierdaagse Zeeslag (1666) en de Tocht naar Chatham (1667). Hij sneuvelde op 17 maart 1669 bij Kaap Tres Forcas (Marokko). Voor hem is een praalgraaf opgericht in Amsterdam.