Dit zeer gunstig gelegen strakke 3-kamerappartement met een gebruiksoppervlak van circa 70 m2 ligt direct aan de groene zone van de wijk Liendert maar ook de binnenstad is super dichtbij. Het heerlijke, lichte appartement ligt op de 1e verdieping en heeft een balkon op het zuidwesten. Er is een ruime woonkamer met een aansluitende zijkamer die te gebruiken is als slaapkamer of als verlenging van de woonkamer.

Liendert is een wijk die erg in trek is voor starters op de woningmarkt van Amersfoort. De wijk is een mooie mix van af en toe een locatie met hoogbouw, gecombineerd met laagbouw. Daarnaast beschikt de wijk over diverse groengordels. Achter het complex ligt een grootschalig parkgebied, dat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling, of speelvertier in de populaire natuurspeeltuin. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sporthal. Tegelijk is ook het centrum van Amersfoort met alle faciliteiten nabij en goed bereikbaar (ca. 5 min. fietsen) en ook het nieuw te bouwen zwembad/sportcomplex ligt op loopafstand. Het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, zijn zeer goed bereikbaar.

De indeling is als volgt: via het trappenhuis kom je op de 1e verdieping . Een portiek biedt toegang tot maar twee appartementen. In deze portiek bevindt zich ook een extra berging welke bij het appartement behoort. In het appartement is een ruime hal met de meterkast, een separate toiletruimte, de badkamer voorzien van een douche en een vaste wastafel. De keurige keuken, vanwaar je uitkijkt op de achterzijde is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Ook vanuit de slaapkamer kijk je uit op de groenzone aan de achterzijde. De woonkamer heeft een toegangsdeur naar het goed op de zon liggende (west) balkon. Aansluitend aan de woonkamer is een, met dubbele deuren afsluitbare, zijkamer die als tweede slaapkamer of als eet/werkkamer kan worden gebruikt.

Het complex beschikt over een afgesloten entrée met intercom en een eigen berging in de onderbouw. De VVE is zeer actief en heeft een gezonde financiële basis. Kom je kijken, we laten het je graag zien!

NB: Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren.