Dit "Laakse Herenhuis" met een eigen parkeerplaats, werk/hobbyruimte, zonneterras én tuin is tip top verzorgd en zo te betrekken. Het is een speels en niet alledaags ingerichte grachtenwoning welke garant staat voor jarenlang woonplezier! De afgelopen jaren hebben de huidige bewoners alle wanden gesausd en de vloeren aangepakt of vervangen, je hoeft dus niet veel te doen… laat de verhuiswagen maar voorrijden!

Op loopafstand vindt je het winkelcentrum van Vathorst, verschillende basis- en middelbare scholen, station Amersfoort Vathorst, de bibliotheek en het gezondheidscentrum. Zo hoef je nooit ver weg voor de dagelijkse benodigdheden. Het station biedt je verschillende verbindingen qua openbaar vervoer en met de auto ben je via de A1 en A28 snel verbonden met plaatsen in de omgeving. Veel centraler wordt het niet. Het aanleggen van een bootje voor de deur is vrij tijdens het vaarseizoen.

De indeling is als volgt: begane grond: aankomst aan de voorzijde aan het water met parkeerplaatsen voor de deur. Entree , hal met meterkast en toilet. Strakke, lichte werk/hobbykamer met tv aansluiting, een ruime inbouwkast en een handig keukenblok. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming. Via de werkkamer is de ruime berging bereikbaar met doorgang naar de achterzijde waar overdekt geparkeerd kan worden.

Eerste verdieping: overloop, woonkamer voorzien van een grote schuifpui die over de hele breedte van de woning loopt. Dit vergemakkelijkt de doorloop naar het zonneterras en betrekt deze bij de woonkamer. De hoogwaardig afgewerkte keuken met vloerverwarming, bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, oven, magnetron en een composiet aanrechtblad. Ook aan deze zijde is er veel glas gebruikt waardoor je vanaf de eettafel over de grachten kunt uitkijken.

Tweede Verdieping: overloop met wasmachine/droger kast, 3-tal slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, douchcabine, wastafelmeubel, tweede toilet en vloerverwarming. Door de slim geplaatste lichtkoepels is ook deze verdieping lekker licht.

De buitenruimte bestaat uit een groot zonneterras aan de woonkamer en iets lager gelegen vind je de tuin met bestrating en voldoende ruimte voor beplanting en een fijn speelveldje. Tevens is er een gemeenschappelijk afgesloten binnenterrein met speelruimte aanwezig.

Kom vooral kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Harderwijk (uitspraak Nedersaksisch: Harderwiek) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. In de 17de eeuw was er een aantal verschillende vormen van de nam voor Harderwijk zoals Harderwiick, Harderwich en de gelatiniseerde Hardervicum. Het is een vroegere Hanzestad en had een belangrijke haven aan onze voormalige Zuiderzee.