Wat een heerlijk ruime hoekwoning! Deze -met een knipoog naar de geliefde jaren 30′ stijl- nieuw gebouwde gezinswoning ligt in een super leuke en besloten buurtje op loopafstand van onze binnenstad. De Zeeheldenbuurt kenmerkt zich door sfeervolle straten, voornamelijk bewoond door starters en jonge gezinnen. Met 5 minuten doe je op zaterdag je boodschappen op de markt, een groot park, maar ook zijn de uitvalswegen (A28 en A1), het centraal station en busverbindingen op korte afstand te vinden. Kom gerust langs om de sfeer van deze populaire straat en deze plezierige woning zelf te ervaren, we laten het je graag zien!

Begane grond: de typische (nieuw)bouwstijl, de indeling van de ruimte, de prima lichtinval en de materiaalsoort maken de keuze voor deze woning makkelijk. Via de overdekte entree kom je de woning binnen met hal, toilet, aan de zijkant uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval en open (woon)keuken van een XL voormaat met alle denkbare apparatuur en veel bergruimte.

Verdieping 1: op de 1e verdieping tref je drie ruime slaapkamers en strakke badkamer met 2e toilet, inloopdouche, radiator en wastafel. Daarnaast biedt een extra kast plaats voor de was- en droogapparatuur.

Verdieping 2: deze grote open zolderruimte vergroot door een flinke dakkapel, wat een ruimte! Een perfecte werk- of slaapvertrek met een sublieme lichtinval en bijzonder praktische bergruimte. Tevens is hier de stookopstelling (Intergas HR combi 2008) te vinden.

Voor het huis kun je op een bankje zitten en wat met de buren bijpraten, aan de achterzijde vind je de zonnige en keurig bestraatte tuin met berging en achterom.
De woning is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel A, dus je woont hier met relatief lage energielasten.

LET OP, DE GESTELDE PRIJS BETREFT EEN KOOPPRIJS VANAF.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Gerard Callenburgh, 1642-1722, Nederlands vlootvoogd. Hij nam deel aan de Tweede en Derde Engelsnederlandse Oorlog. Tijdens de Slag bij de Etna, in 1676, nam hij het bevel van Admiraal de Ruyter over toen deze gewond raakte. Zijn laatste wapenfeiten waren de inneming van Gibraltar en de slag bij Malaga in 1704.