Nieuwerwets wonen op een perceel van 384m2 maar dan wel aan de rand van de binnenstad? Het kan hier! Je woont hier aan een rustig en besloten hofje aan de voorzijde en aan de achterzijde direct aan de Flierbeeksingel en de paardenwed. Het is keurig onderhouden en ook bouwkundig is het tiptop in orde, zo is vorig jaar het buitenschilderwerk nog uitgevoerd. Veel leuker en aantrekkelijker wordt het toch niet? Kom kijken, we laten je deze onder Amersfoortse architect Ivar Hopstaken in 2009 flink uitgebouwde 2/1 kap graag ervaren… Wij nemen in ieder geval graag ruim de tijd voor je!

Het hofje is rustig met enkel bestemmingsverkeer, met 5 minuten lopen haal je je ijsje in de binnenstad bij Mazzoli of eet je heerlijk bij restaurant O sole mio. Hou je van het groen dan loop je via de achterom zo het groen in van de het gebied rondom de Flierbeeksingel of Stadspark Randenbroek. Voor sporten hoef je ook niet ver, CJVV of Quick voor voetbal maar ook voor tennis kun je in de directe omgeving terecht.

De indeling is als volgt: entree/hal, toilet met fonteintje, toegang garage, ruime en zeer royaal uitgebouwde woonkamer met zit- en eetgedeelte en extra werkhoek of speelruimte voor de kinderen. Deze extra brede woonkamer, van ruim 10.00 meter, kom je niet vaak tegen en maakt het een zeer prettige ruimte om te leven met gave lichtinval en slimme zichtlijnen. De vloer is belegd met een duurzame en massieve afzelia parketvloer in visgraat motief gelegd. Een aantal meubelstukken behoren tot het ontwerp en zijn tevens onder architectuur ontworpen. Over ieder detail is nagedacht en maakt het een geweldige plek voor de liefhebber.
De moderne keuken is gelegen aan de straatzijde (kun je de kinderen op het binnenterrein zien spelen) en voorzien van alle mogelijke apparatuur. Vanuit de woonkamer kom je via dubbele openslaande tuindeuren in de fraaie en ook weer onder architectuur (van de Bunt) aangelegde zonnige tuin. De schuifdeuren en het vele glas geven een mooie verbinding tussen binnen en buiten. De tuin is flink (ca. 20.00 meter!) breed en heeft meerdere plekken om te eten en te zitten (in de tuin maar ook het overdekte terras met verlichting), er is een achterom en omdat dit huis aan de groenstrook grenst loopt de tuin extra ver door en kijk je heerlijk vrij weg!

Verdieping 1: ruime overloop, drie royale slaapkamers, moderne badkamer voorzien van ligbad, separate douche, 2e toilet en dubbele vaste wastafel.

Verdieping 2: overloop, en ook op deze verdieping zijn weer twee goede slaapkamers te vinden. De slaapkamer aan de achterzijde heeft tevens een eigen dakterras. Er is tevens een kast met wasmachine/droger aansluiting.
Het betreft hier een zeer ruime woning, al het goede wat de stad te bieden heeft ligt om de hoek en zelf woon je hier heerlijk rustig aan een autoluw hofje. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Jan Roelof van der Glas, 1879-1972, Nederlands componist. Werd in 1923 kapelmeester van het Stafmuziekkorps van het vijfde Regiment Infanterie in Amersfoort. Componeerde vele muziekstukken voor harmonie, fanfare, koren en opera. Zijn muziek geniet nationale en internationale bekendheid.