Laat je verrassen door dit uitgebouwde familiehuis op een geliefde, kindvriendelijke plek in Amersfoort! Deze charmante, goed onderhouden hoekwoning met zonnige tuin ligt op een heerlijk centrale plek binnen het Bergkwartier . Vijf minuten fietsen van het historische centrum. Alle voorzieningen zijn nabij, zo vind je scholen, winkels, speelveldjes, sportverenigingen en uitvalswegen allen op korte afstand. De woning is in 1922 gebouwd en door de jaren aangepast aan de huidige eisen van comfort. Zo is in 2008 door het gerenommeerde bouwbedrijf Ossendrijver de woonkamer uitgebouwd, de keuken geplaatst, de cv installatie geïnstalleerd en de badkamer vervangen. Recenter is de woning voorzien van dubbel glas en is al het schilderwerk buitenom al voor je gedaan. Kortom, naast de prachtige locatie is het huis ook bouwkundig keurig op orde!

De indeling is als volgt: entree, voorportaal en hal met originele granitovloer en wandtegels, toilet, bergkast en zeer sfeervolle woonkamer en suite met erker en massieve eiken parketvloer en een heerlijke leef&geniet! Keuken. De achterzijde van de woning is gaaf uitgebouwd met optimale lichtinval, openslaande tuindeuren naar het terras. Omdat er slim en op de dezelfde hoogte als de woonkamer is uitgebouwd, geeft de woonkeuken een super ruimtelijk gevoel. De acht originele glas-in-lood ramen zorgen voor bijzondere lichtinval en sfeer. De zonnige tuin met twee bergruimtes biedt je flink wat privacy en je kijkt vrij weg.

Verdieping 1: overloop, drie slaapkamers en een badkamer. De ruim bemeten hoofdslaapkamer geeft toegang tot het dakterras. De complete badkamer met inloopdouche, brede wastafel, ligbad en 2e vrijhangend toilet is smaakvol voorzien van Portugese tegels.

Verdieping 2: overloop met opstelling cv ketel (Bosch HR 2008) wasmachine aansluiting, bergruimte en ruime werkplek met dakkapel en 4e slaapkamer.

Het oorspronkelijke karakter van de woning is goed bewaard gebleven en op veel punten juist weer teruggebracht, de paneel deuren, erker, glas in lood, openslaande deuren, kamer en suite deuren in glas in lood uitgevoerd, granitovloer, wandtegels… alles is nog aanwezig! De ligging van de woning kan niet veel beter; scholen, openbaar vervoer, Amersfoort CS, uitgebreid winkelaanbod, het centrum van Amersfoort en de uitvalswegen naar de A1/A28 zijn allen nabij!

De woning is goed onderhouden en ademt een prettige sfeer uit, kom kijken we laten het je graag zien!

DE GESTELDE PRIJS BETREFT EEN KOOPPRIJS VANAF!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Filips van Marnix, heer van Sint- Aldegonde (Brussel, tussen 7 maart en 20 juli 1540 – Leiden, 15 december 1598) was een Zuid- Nederlands schrijver, politicus, geleerde en assistent van Willem van Oranje. Van Marnix is tegenwoordig vooral bekend als auteur van het "Wilhelmus", het Nederlandse volkslied. Of hij daadwerkelijk de schrijver is, staat echter allerminst vast. Wellicht is het aan hem toegeschreven omdat hij schrijver was en voor Willem van Oranje werkte in de tijd dat het "Wilhelmus" is ontstaan.