Nog deze zomer genieten van je eigen 2- kamer appartement op de 5e verdieping (ca.61m2) met zonnig balkon nabij de binnenstad? Hier kan het! Dit zeer sfeervolle en volledig opgeknapte appartement is eventueel snel te betrekken, het enige wat daarvoor hoeft te gebeuren is het inhuizen van je eigen inrichting, dus… laat de verhuiswagen maar voorrijden!

De indeling is als volgt: centrale en goed verzorgde hal met lifttoegang en algemene fietsenberging. Indeling appartement op verdieping 5: entree, hal met berg en meterkast, slaapkamer, strakke badkamer (2015) met wastafelmeubel, toilet en inloopdouche, royale en goed indeelbare woonkamer met balkon (Z/W), keurige open keuken in hoekopstelling welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer en het merendeel van de wanden voorzien van strakke wandafwerking . Tot slot is er in de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig en bedragen de servicekosten binnen deze goed beheerde en financieel gezonde VvE €195,– per maand (inclusief voorschot verwarming, gas en waterverbruik).

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

NB:Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Door in de herfst naar een zuidelijker overwinteringsgebied te trekken, ontvlucht ze de slechte omstandigheden (o.a. voedselgebrek)in haar broedgebied. Soorten als bijv. boerenzwaluw, die helemaal afhankelijk zijn van vliegende insecten, hebben dan bij ons niets meer te zoeken. In de lente vindt de terugkeer plaats.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl