Een heerlijk en goed onderhouden familiehuis voor een gezin met opgroeiende kinderen op een absolute A1-toplocatie. Scholen, sportvelden en winkels zijn nabij evenals het NS-station en de oprit naar de A28. De lichte en open ruimtes, prachtige zichtlijnen en de royale achtertuin van dit vrijstaande woonhuis springen in het oog. Bovendien staat het op een van de mooiste plekken in het centrum van Nederland. De Oranjelaan ligt in het Bergkwartier, een ruim opgezette stadswijk op de Amersfoortse Berg, dat bekend staat vanwege de rust, het vele groen en de bijzondere woningen. Niet voor niks valt deze buurt al jaren onder Rijksbeschermd Stadsgezicht.

Het totale woonoppervlak bedraagt 295 m². Het hele perceel omvat 824 m².

Indeling begane grond: hal, woonkamer, keuken, bijkeuken.
– Sfeervolle hal met trap, toiletruimte, entree naar de keuken en bijkeuken. De bijkeuken is ook bereikbaar via een zijdeur onder de carport en biedt toegang tot de wijnkelder en verwarmingsruimte.
– De ruime woonkamer heeft een verrassende werkhoek en kijkt uit op de voor- en achtertuin. Er ligt een hergebruikte lichtgekleurde grenen vloer.
– De keuken is na een verbouwing uitgebreid met een riante serre die garant staat voor licht, zelfs op de donkerste dagen tijdens de wintermaanden. In beide ruimtes ligt vloerverwarming.

Indeling 1e verdieping: overloop met drie slaapkamers.
– Masterbedroom met eigen badkamer voorzien van vloerverwarming, douche en dubbele wastafel.
– Riante slaapkamer (oorspronkelijk waren dit twee kamers).
– Slaapkamer met hoogslaper.
– Tweede badkamer met ligbad, wastafel en douche. Aparte toiletruimte.

Indeling 2e verdieping: zolderruimte.
Een vlizotrap leidt naar de zolder. Deze biedt naast alle opbergruimte voldoende mogelijkheden voor het realiseren van een extra kamer.

Tuin, carport, garage:
De achtertuin ligt op het zuidwesten en biedt veel privacy. Het tuinhuis annex garage is voor meerdere doeleinden geschikt. Op het eigen perceel is genoeg plaats voor het parkeren van meerdere auto’s, eventueel onder de carport.

Aanvaarding: in overleg.
Koopprijs vanaf: € 1.000.000,– k.k.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Oranje is afgeleid van Orange, voormalig graafschap, later prinsdom in het zuiden van Frankrijk, geheel door Frans gebied omsloten. Genoemd naar de hoofdstad Orange. De Nederlandse troonopvolger voert de titel prins(es) van Oranje.