Dit royale 4-kamer appartement op de 2e verdieping is gelegen op een aantrekkelijke locatie direct nabij natuurgebied De Schammer, het Valleikanaal, het winkelcentrum Euterpeplein en diverse uitvalswegen. De componistenbuurt is een rustige wijk wat deel uitmaakt van Randenbroek. Het centrum is op 10 minuten fietsafstand gelegen en het centraal station op zo’n 15 minuten. Voor het complex kan de auto vrij geparkeerd worden. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Het appartement biedt naast de grote woonkamer, een zij-kamer, veelal als eetkamer of extra slaapkamer in gebruik, een royale hal, 2 slaapkamers (ca. 9 en 12 m²), een moderne keuken v.v. houten werkblad en diverse inbouwapparatuur, badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting, separaat toilet, een groot zonnig balkon grenzend aan de zijkamer en een kleiner balkon bij de keuken.

Het complex heeft een prettig, verzorgde aanblik en is goed onderhouden. De woning is voorzien van isolerende beglazing en een inpandige berging op de begane grond.

De vereniging van eigenaren is financieel gezond en actief. Servicekosten bedragen € 190,– per maand.

Kenmerken:
• 4-kamerappartement van 103 m²;
• 2e verdieping, bereikbaar met lift en trap;
• Zonnig balkon van 10 m² (ZW);
• Voorzien van isolerende beglazing;
• Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur;
• Verzorgde badkamer met douchecabine;
• Eigen berging in onderbouw;

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Verdi werd geboren in 1813 in Le Roncole in het hertogdom Parma, toentertijd bezet door Napoleon. Zijn vader was herbergier en zijn moeder zijdespinster. Op tienjarige leeftijd kreeg Verdi een officiële aanstelling als organist van de kerk. Tussen zijn 13e en 18e jaar schreef Verdi honderden marsen en symfonieën voor kerken en zes concerten met pianovariaties.