Deze leuke stadswoning (416m3) met zonnige tuin is in 2011 voorzien van een flinke opbouw, dus… zoek je een charmante, ruime woning met een zonnige tuin, 5(!) slaapkamers, 2 eigen parkeerplaatsen nabij de binnenstad? Kom kijken, we laten het je graag zien! Komende tijd gaat de Bisschopsweg heringericht worden waarbij het tevens de bedoeling is dat het rustiger wordt. Loop je de voordeur uit van deze eengezinswoning, dan ben je binnen enkele minuten in onze levendige binnenstad maar ook het Stadspark Randenbroek vind je op een paar minuten lopen. Voor de dagelijkse boodschappen is de Plus supermarkt in Soeverein om de hoek, ook zijn er verschillende specialiteitenzaakjes in de directe omgeving aanwezig. Vanuit huis ben je in een paar minuten bij de uitvalswegen (ringweg en A28), het NS-station en bij bushaltes. Kortom, veel centraler wordt het niet!

Deze tussenwoning met opbouw en uitgebouwde keuken en badkamer heeft een diepe voortuin op het zuiden met berging en aan de straatzijde 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De indeling is als volgt: entree/hal, meterkast, woonkamer met keurige laminaatvloer, praktische kelderkast, in de achteruitbouw bevindt zich de keuken in U- opstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur tevens bevindt zich hier de badkamer (welke je wel wil gaan vervangen) en de berging met cv opstelling, wasmachine aansluiting en de deur naar de achterzijde.

Verdieping 1: overloop met toegang tot de 2 ruime slaapkamers, beide over de gehele breedte van de woning. Beide kamers bieden voldoende ruimte voor een royaal bed en garderobekast.

Verdieping 2: overloop en maar liefst 3 ruime slaapkamers met dakkapel, vanuit één van de slaapkamers heb je middels een trap toegang tot de bergvliering die over nagenoeg de gehele zoldervloer doorloopt.

Graag laten we je deze leuke tussenwoning zien. Als je Nadine op ons kantoornummer belt maakt ze gelijk een afspraak voor je!

NB: De weg is voor het eerst te zien op de plattegrond van Jacob van Deventer (ca. 1570) en droeg toen ongetwijfeld al de naam Bisschopsweg, aangezien in 1642 wordt gesproken over de ‘oude Bisschopswech’. In de middeleeuwen behoorde het gebied ten zuiden van de Bisschopsweg tot het gerecht van de Utrechtse bisschop, dat wil zeggen dat de bisschop daar de overheidsmacht bezat. Het is niet uitgesloten dat de Bisschopsweg zo werd genoemd omdat in die vroege tijden ook de weg zelf tot het gebied van de bisschop van Utrecht behoorde.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl