Als je op zoek bent naar een verzorgde woning met garage en vrij gelegen tuin, dan ben je hier aan het juiste adres! De huidige 1e eigenaren zijn toe aan een appartement en laten hun woning graag achter voor een volgende enthousiaste koper. Deze halfvrijstaande woning is zeer goed onderhouden, beschikt over een fraai aangelegde & vergrootte tuin en is gelegen in een rustige straat. Winkels, medisch centrum, scholen, uitvalswegen en station Schothorst zijn allemaal in de directe omgeving te vinden. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, hal met stookkast en toiletruimte, toegang tot de garage v.v. vliering, L-vormige keuken met deels vernieuwde inbouwapparatuur (vaatwasser 2016, koelkast/vriezer 2012), ruime woonkamer met buitendeur en in het verlengde een veranda.

Verdieping: overloop, 3 goed bemeten slaapkamers van respectievelijk 14, 11 en 10 m², vaste kast met mogelijkheid voor de opstelling voor wasmachine/droger, in 2005 vernieuwde badkamer voorzien van douchecabine, 2e toilet, wastafelmeubel en te openen raam.

De tuin is gelegen op het zuidoosten en is maar liefst 15,5 meter diep en 8,5 meter breed. Aan de achterzijde is een extra houten berging en daar loopt de tuin over in een wal. Hierdoor is privacy gegarandeerd.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte 120 m²
• Totaal perceel 261 m²
• Inhoud 442 m³
• Garage met geïsoleerd dak
• Buitenschilderwerk 2016
• Gunstige ligging

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 315.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Desiderius Erasmus van Rotterdam, 1469-1536. Zoon van een priester, werd vernoemd naar de heilige Erasmus; in 1492 tot priester gewijd. Noemde zich sinds 1496 Desiderius Erasmus. Schreef Lof der zotheid, een satire op de maatschappelijke en kerkelijke misstanden van zijn tijd.