Aan de oostkant van de stad aan het gerenoveerde winkelcentrum Euterpeplein mogen wij je dit direct te betrekken 2- kamer appartement aanbieden. Veel starters vonden hier de afgelopen jaren hun eerste woning, elke dag ervaren zij weer de gunstige ligging: Voor de dagelijkse boodschappen hoef je alleen de trap af, ontspannen kan op loopafstand in stadspark Randenbroek en het stadscentrum is met 5 fietsminuten bereikbaar. Het appartement is praktisch ingedeeld en beschikt over een ruime woonkamer met een zonnig balkon.

De indeling is als volgt: de centrale entree met lift en trapopgang geeft je toegang tot de galerij op de 1e verdieping. We beginnen met de woonkamer: deze is goed van afmeting, lekker licht door de grote raampartijen en geeft toegang tot het ruime balkon met een goede zonligging en uitzicht over het Euterpeplein. De keuken is netjes en doordat deze in open verbinding staat met de woonkamer sta je nooit alleen te koken, heb je een keer geen zin om te koken, dan zijn de pizzeria en de snackbar zo om de hoek te vinden…

De gang geeft toegang tot de berg/stookkast (Vaillant combiketel), slaapkamer met vaste kastenwand, badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en toilet.

Parkeren doe je vlakbij want op het Euterpeplein en op het achtergelegen eigen terrein kan gewoon gratis worden geparkeerd en je fiets kun je in je eigen berging kwijt.

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Euterpe (Grieks Ευτέρπη) is één van de negen Muzen uit de Griekse mythologie. Haar naam betekent ‘verblijdende’ en ze is de muze van het fluitspel. Haar attributen zijn de aulos, de dubbele fluit.