Veel leuker en stadser wordt het niet, deze super strakke stadswoning is helemaal gereed voor jou! Dit op alle punten gerenoveerde stadspand (beschermd stadsgezicht) met historische gevel en zonnige achtertuin met berging is in 1982 opnieuw opgebouwd en in 2006 geheel gemoderniseerd tot een en licht en knus woonhuis waarin de stijlkenmerken bewaard zijn gebleven. Eigenlijk is alles al door de jaren heen voor je gedaan en kun je direct lekker wonen…. laat de verhuiswagen maar voorrijden! Aan de voorzijde woon je aan een zeer sfeervol en het oudste straatje van Amersfoort, aan de achterzijde bevindt zich de zonnige en rustig gelegen tuin.

De Vijver te Amersfoort is rustig gelegen middenin het historische centrum van Amersfoort waarbij je snel mede bewoners zult leren kennen.

Op loop afstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal.
Indeling: entree/hal, lichte woonkamer met een hoog plafond, gestuukte wanden, grenen vloerdelen (grijs), open haard en deur naar fraaie achtertuin op het oosten. Moderne open hoekkeuken (2006) met diverse inbouwapparatuur.

Verdieping 1: overloop, gestuukte wanden, grenen vloerdelen (wit). Strakke badkamer (2006) met ligbad / douche, dubbele wastafel met fraaie vlakverzonken spiegel, vrijhangend toilet en dakkapel en uiteraard de slaapkamer met dakkapel.

Verdieping 2: volledig geïsoleerde zolderverdieping op stahoogte (wordt gebruikt als kledingkamer) met Veluxdakraam en Vaillant combiketel (2001) opstelling.

Schuur/berging: aansluiting voor wasmachine en droger, buitenkraan en mogelijkheid voor extra koelkast/vriezer.
Kom kijken, we laten het je graag zien!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: De naam Vijver (Viver) komt al in 1414 voor; ooit was hier water te vinden, een uitloper van het Havik, waarschijnlijk met een functie als visvijver, gezien de oorspronkelijke betekenis van het woord vijver: stilstaand water waar vis levend bewaard wordt. Tot de officiële naamsvaststelling ook wel Vijverstraat genoemd.