Vorstelijk wonen aan het water in een heerlijk gezinshuis met een spectaculair uitzicht over de weilanden. Deze bijzondere torenwoning in de wijk ‘De Laak’ in Vathorst, ligt aan het prachtige Laakpark. Dit is, met twee hectare, één van de grootste parken in Amersfoort-Noord: een waar speelparadijs voor uw kinderen. Deze waterwoning is ontworpen om optimaal te genieten van de ruimte in de woning, de zon en het uitzicht over het water.

De indeling is als volgt: Entree vanaf overdekte parkeerplek of terras op eigen grond. Hal met toilet, meterkast en ruime berging met achterdeur en wasmachineaansluiting. Ruime woonkeuken met een hoog plafond gericht op water en weilanden. Toegang tot terras op het water gaat via glazen schuifdeur. Tevens uitzicht op overdekt terras aan parkzijde via schuifdeuren.

Eerste verdieping: Woonkamer met terras aan zowel water/weilandzijde als riant en beschut zonneterras aan parkzijde. Speel/tv/werkkamer met uitzicht op park en toegang tot zonneterras.

Tweede verdieping: Overloop, toilet en badkamer aan waterzijde met ligbad, inloopdouche, wastafel en fris en modern tegelwerk. Tevens drie slaapkamers, waarvan twee met eigen terras met uitzicht op park of weilanden.

Derde verdieping: Ruime en lichte nok met cv-installatie en aan beide zijden een raam. Geschikt als speelruimte, logeervertrek of als ruime berging.

In De Laak en directe omgeving vind je alle voorzieningen die jij (of jou gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen en van een moderne nieuwe bibliotheek tot een winkelcentrum met onder andere een bakkerij, een reisbureau, een slijterij en de Albert Heijn. De A1 en de A28 zijn eenvoudig per auto bereikbaar. Tevens beschikt Vathorst over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation.

Kom kijken! We laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. Plaats aan de voormalige Zuiderzee.