Unieke en verrassend royale stadswoning (2005) met speelse indeling en zonnig dakterras op loopafstand van de historische binnenstad, het centraal station, winkelvoorzieningen en uitgaansgelegenheden!

Dit keurig verzorgde geheel is gelegen in het woondomein "De Plantage" in het "Eemkwartier"; heeft een bijzondere woonkeuken, een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en nog 2 extra kamers die naar eigen wens kunnen worden ingevuld als slaap- hobby of werkkamer aan huis. Aan de woonkamerzijde is er een zonnig dakterras op het zuid/westen. Vanuit de woning is de ruime kelder (ca. 32m2) bereikbaar, van hieruit is er binnendoor toegang tot de parkeergarage een parkeer plaats geschikt voor twee auto’s. Bij de parkeerplaats is ook elektra aanwezig.
Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: entree / hal met meterkast, 2 royale werk-/slaapkamers, waarbij één van de kamers ook een statig hoog gevelraam heeft. Separate wasruimte, opstelling mechanische ventilatie en Intergas combi-ketel (2005). Tussenportaal met toegang tot modern toilet en een trap naar het U-vormige souterrain- / berging van circa. 32 m2 met doorloop naar centrale parkeerkelder.

Verdieping: ruime woonkeuken met statig hoog plafond van 4.25meter, hier bestaat het realiseren van een vide tot de mogelijkheden. De hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook hier loopt de hoge glaspui door en heeft u toegang tot een klein balkon boven de entree. De uitspringende entreepartij is volledig bekleed met zink wat het geheel een bijzondere uitstraling geeft.

Half trapje naar 2e verdieping: zonnige "terras/daktuin-gerichte" woonkamer met een grote glaspui met openslaande deuren naar de terrastuin op het zuid-westen! Vanaf dit privé-terras loopt u gelijkvloers door naar een fraai aangelegde binnentuin met bomen en bankjes.
Vanuit de woonkamer bereikt u een tussenhal met twee in grootte variërende slaapkamers, waarvan één met terrasdeur. De inpandige badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, en wastafel. Separaat 2e toilet.

De woning is in perfecte staat van onderhoud en bewoning. Het totale woonoppervlak bedraagt 170 m², hardhouten kozijnen, zeer goede isolatie. De servicekosten bedragen € 193,27 per maand. Hiermee betaalt u onder andere de verzekeringskosten, schoonmaakkosten van het complex incl. glasbewassing, tuinonderhoud, gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen en reservering voor groot onderhoud. Er is een extra gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. De actieve VvE heeft een gezonde financiële basis.

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B.: Zeeuwsestraat, genoemd naar de provincie Zeeland.