Deze bijzondere royale 2/1 kap watervilla met inpandige garage kenmerkt zich door de vormgeving en biedt mogelijkheid om gelijkvloers te wonen of kantoor aan huis te hebben. Achter de gevel gaat meer ruimte schuil dan je in eerste instantie zou vermoeden. Wat te denken van de royale woonkamer met open keuken van in totaal maar liefst 64 m², openslaande deuren naar de zonnige patiotuin, een ruime slaapkamer op de begane grond, 2 badkamers, inpandige garage tevens van binnen uit te bereiken, eigen oprit, 3 kamers op de verdieping en ook nog eens een dakterras. Opvallend is de ruimtelijke ligging, veel lichtinval, privacy en vrij zicht over het water. IDEAAL GESCHIKT VOOR MENSEN DIE GELIJKVLOERS WILLEN GAAN WONEN MAAR (NOG) NIET IN EEN APPARTEMENT WILLEN. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, hal, toiletruimte, toegang tot de inpandige garage, ruime slaapkamer (ca. 16 m²) met openslaande deuren naar de patiotuin en aansluitend de badkamer met ligbad en wastafel. Deze slaapkamer is tevens heel goed in te richten als studeer- of werkkamer. Gestuukte garage met een uitstort gootsteen, een wasmachine-aansluiting en een elektrische sectionaaldeur. Ruime hal met garderobehoek. Zeer lichte, halfronde en royale woonkamer met openslaande deuren naar de patiotuin. De begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer. De patiotuin is voorzien van gebakken sierbestrating. Langs de woning loopt een bestraat pad. Het talud naar het water is helemaal begroeid en er staan fraaie boompjes die voor veel privacy zorgen. Je hebt vanaf het terras een prachtig uitzicht over het water. Open keuken met diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers van ca. 17 m² en 8 m², badkamer v.v. douchecabine, toilet en wastafel. Tevens is hier een wasmachine-aansluiting.

2e verdieping: torenkamer van ca. 12 m², geschikt voor atelier/werk- of slaapkamer, met veel lichtinval en rondom dakterras met fraai zicht over de omgeving.

Met deze bijzondere woning komt de architectonische wijk Kattenbroek helemaal tot zijn recht!

Kenmerken:
• Levensbestendige woning
• Bouwjaar 1995
• Gebruiksoppervlak 159 m²
• Inhoud 564 m³
• Perceeloppervlak 282 m²
• Inpandige garage en eigen parkeerplek
• Volledig geïsoleerd & goed onderhouden
• Voorzien van nieuwe dakbedekking
• Nabij winkels, scholen, openbaar vervoer

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 395.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: De Kreek is een waterloop die is ontstaan door de eroderende werking van getijdestromen. De term wordt ook gebruikt om er vaargeulen, smalle inhammen van de zee en voormalige rivierbeddingen mee aan te duiden