Het Gildekwartier, een heerlijke plek om te wonen aan de Eem waar nieuw, nostalgie én de creativiteit van de stad samengaan! Wil je de voordelen van de stad maar niet de drukte ervaren dan mag deze 4-laagse stadswoning niet op je lijstje ontbreken. Het Eemplein met o.a. een XL bioscoop, diverse winkels, het Eemhuis maar ook stadsstrand Zandfoort aan de Eem vind je direct over de brug. Het Gildenkwartier biedt een heerlijke combinatie van wonen en gevoel van vrijheid en op korte loopafstand van de oude binnenstad gelegen. De woning heeft op alle verdiepingen super veel lichtinval doordat de woning aan beide zijden volop raampartijen heeft en anders dan bijna alle andere woningen in dit wijkje is deze woning op de begane grond aan de achterzijde uitgebouwd maar heeft het zelfs ook aan de zijkant een uitbouw. Kom kijken, we laten je dit leuke huis graag zien!

De indeling is als volgt; entree, ruime hal met garderobe en toilet overlopend in een moderne (woon)keuken in een hoekopstelling welke is voorzien van alle inbouwapparatuur en een composieten werkblad. De uitgebouwde tuinkamer met twee lichtkoepels en een gashaard geeft je een groen en besloten zicht op de tuin. De grote verwarmde berging met wasmachine-aansluiting is in de uitbouw aan de zijkant gesitueerd en kan tevens vanaf de voorzijde worden bereikt. De achtertuin is voor stads begrippen toch lekker ruim en leuk aangelegd met inmiddels volwassen groen en donkergrijze terrastegels.

Verdieping 1: deze verdieping is volledig in gebruik als woonverdieping met een super lekker en besloten terras met zicht op de Eemhaven.

Verdieping 2: overloop, goed bemeten hoofdslaapkamer met vaste inbouwkast en strakke badkamer met twee wastafels, douche en 2e toilet.

Verdieping 3: overloop met vaste kastenwand met de cv opstelling en wasmachine aansluiting en doorloop naar de twee slaapkamers.

We bieden je bij deze woning tevens een parkeerplaats aan in de direct ertegenover gelegen parkeergarage van het appartementencomplex "De zeven Provinciën" De vraagprijs bedraagt €20.000,– k.k.

Je bent van harte welkom om de woning met ons te komen bezichtigen en de dynamiek van de omgeving te ervaren!
NB: De Gildenplaats; de gilden die hier worden bedoeld zijn verenigingen van beroepsbeoefenaren, zoals die tot het einde van de achttiende eeuw bestonden. Zij reglementeerden de wijze waarop het vak werd uitgeoefend en boden onderling sociale zorg.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl