Ben je op zoek naar je eigen plek nabij het centrum van Amersfoort, vlakbij alle leuke cafés om een hapje te eten of een avondje te stappen en vlakbij je favoriete winkels? Deze locatie is ideaal voor starters en studenten op de woningmarkt. Op slechts 200 meter is de Hogeschool van Utrecht gelegen en op loopafstand de binnenstad, het Eemplein en de Eemkade! Dit appartement is in zeer goede staat, je kunt er praktisch direct in trekken.

Op de begane grond is de centrale entree met videofoon, gezamenlijke fietsenberging en ’s avonds afgesloten parkeerplaatsen. Comfortabel met de lift bereikt je de bovenste en 5e verdieping waar zich de entree van de woning bevindt.

Vijfde verdieping:
Via de entree kom je in de hal die toegang geeft tot de slaapkamer/hal en de badkamer met toilet, douche en wastafel. De wasmachine-aansluiting en de cv bevinden zich in de inpandige berging.

De zeer lichte woonkamer is voorzien van een nette keukenopstelling met vaatwasser, oven en een gaskookplaat. Vanuit de woonkamer heb je middels een grote schuifpui toegang tot een fijn zonnig balkon met zuid/west ligging.

Het appartement heeft de beschikking over een royale afsluitbare fietsenberging.

Er is een gezonde en actieve VVE. Deze Vereniging draagt zorg voor het onderhoud en beheer. De servicekosten hiervoor bedragen slechts € 59,- per maand.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. De weg, die voert van Amersfoort naar Amsterdam; volgt voor een klein gedeelte het oude tracé van de Isseltseweg (tussen Berkelstraat en Twentseweg).