Zoek je veel ruimte voor een betaalbare prijs, kom dan zeker ’n keertje kijken! Op een rustige en kindvriendelijke locatie gelegen hoekwoning met inpandige berging (bouwjaar 1972). De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing en de achtertuin met achterom ligt pal op het Zuiden.

De indeling is als volgt: entree, hal, gesloten keuken, toilet, royale tuingerichte woonkamer met deur naar terras en tuin. Verdieping: overloop, c.v. ruimte, badkamer met ligbad/douche-combinatie & toilet en 4 ruime slaapkamers. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Deze woning kan snel worden opgeleverd.

Kom kijken! We laten het je graag zien.

Het perceel dient nog definitief te worden ingemeten. De overdracht dient plaats te vinden BBD Notarissen te Amersfoort.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB. De naam herinnert aan de boerderijen Hoge Zandkamp (genoemd vanaf 1844, aan de Bunschoterstraat) en Lage Zandkamp (genoemd vanaf 1781, aan de Heisteeg, nu Pastoor Piekcweg) die hier vroeger stonden. Beide zijn in de jaren 70 gesloopt om plaatst te maken voor de wijk Bieshaar.