Ben je op zoek naar een ‘energielabel A’ woning waar je GEEN ENERGIEKOSTEN hebt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze zogenaamde ‘nul op de meter’ woning is in 2016 voorzien van een warmtepomp in combinatie met lage temperatuur convectoren en in totaal 26 zonnecollectoren. Daarnaast is de woning nog extra voorzien van een pelletkachel. Andere kenmerken zijn gebruiksoppervlakte van 145 m², een inhoud van ca. 460 m³ en maar liefst 5 slaapkamers. Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Nieuwland nabij scholen, sportvoorzieningen, winkels en uitvalswegen. We kunnen ons goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar deze woning. Kijken mag!

Indeling: entree, hal, toiletruimte, trapkast, tuingerichte woonkamer met pelletkachel en openslaande deuren naar de tuin, halfopen keuken in U-opstelling voorzien van inbouwapparatuur waaronder inductie kookplaat. Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, vaste kastruimte, badkamer met 2e toilet, inloop doucheruimte en dubbele wastafel.

2e verdieping: overloop, was-/stookruimte, de nodige bergruimte en 2 goed bemeten slaapkamers, beiden voorzien van een dakraam.

De tuin is ingericht met een overkapping aansluitend aan de berging. Grotendeels bestraat en bereikbaar middels achterom.

Het geheel is goed onderhouden. Kortom, hier woon je in de ideale eengezinswoning met lage maandlasten!

Aanvaarding: in overleg
‘Koopprijs vanaf’: € 275.000,– kk

NB: Parnaskruid wordt ook wel parnassia genoemd, een plant uit de Vlinderbloemenfamilie. Er zijn ca. 75 soorten, die vooral veel voorkomen in het Middellandse Zeegebied. In Nederland komen twee soorten voor.