Aan de rand van de Amersfoortse binnenstad staat dit modern en markant appartementencomplex, genaamd "Maroon". Op de 6e verdieping bevindt zich dit 3-kamer appartement met uitzicht over de stad. De woning is verzorgd afgewerkt en in 2016 is de badkamer zelfs nog volledig vernieuwd. Wonen nabij de binnenstad, geen geklus en direct lekker wonen? Kom kijken we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: ruim opgezette centrale hal met lifttoegang bellentableau en brievenbussen.

Indeling appartement: entree, hal welke toegang geeft tot meerdere ruimten waaronder 2 goed bemeten slaapkamers (15 en 8 m²), bergruimte met wasmachineaansluiting en stookopstelling, separaat toilet en fraaie badkamer met royale glazen inloopdouche en dubbele wastafel. De ruime en lichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en geeft (evenals de slaapkamers) toegang tot het zonnige balkon met bergkast.
De strakke keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

In de onderbouw is er een eigen parkeerplaats aanwezig alsmede een ruime berging met elektra.

De degelijke VvE heeft een goede financiële basis, de maandelijkse servicekosten bedragen €124,20.

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Jacob van Wassenaer, heer van Obdam, 1610-1665, Nederlands vlootvoogd; volgde 1653 Maarten Harpertsz. Tromp op als luitenant-admiraal van Holland. Sneuvelde bij Lowestoft.