Gezellig 2-kamer hoekappartement op de 5e verdieping met weids uitzicht over de stad! Het appartement ligt in de wijk Randenbroek, op loopafstand van het Euterpeplein en met een bushalte voor de deur. Gunstige ligging betreffende stadscentrum, centraal station Amersfoort en de snelwegen. De dubbele berging bevindt zich op de begane grond en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor het complex.

De indeling is als volgt: portiek op de 5e verdieping met toegang tot het appartement; hal met garderobe, super lichte woon- en slaapkamer met geweldig uitzicht, balkon, keuken met koel/vries combinatie, vaatwasser, oven en geiser (Nefit 2015). Doorloop naar de badkamer met toilet, douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting.

De maandelijkse servicekosten binnen de goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis bedragen €169,63 per maand inclusief € 70 voorschot stookkosten.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: De wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam, dat lag aan de rand van een moerassig gebied (broek), op één van de zandhoogten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, landgoed Randenbroek. Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Tussen 1605 en 1660 woonde de familie Van Campen hier.