Deze goed ruime en uitgebouwde tussenwoning doet de naam van de wijk zondermeer eer aan… Rustenburg! Vanuit hier bereik je met 5 fietsminuten het stadscentrum, natuurgebied "de Schammer" en kun je straks gebruik maken van het nieuwe Zwembad wat op een steenworp afstand wordt gerealiseerd. Het Hogekwartier zal de komende jaren nog verder vernieuwd worden. Deze heerlijk ruime gezinswoning met uitgebouwde woonkamer staat aan een autovrij pad met aansluitende groenstrook. Aan de voorzijde is een beschut terras (West ligging) en een stenen berging aanwezig. De woning heeft, door de uitgebouwde woonkamer, een riante leefruimte op de begane grond maar ook ruime kamers op de verdiepingen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving voorhanden.

De indeling is als volgt: Je komt binnen in de ruime en lichte hal met toiletruimte, de meterkast en de trapopgang. Vervolgens kom je mede door de uitbouw met dakramen in de lichte woonkamer en via de openslaande deuren naar de strak aangelegde en zonnige tuin op het Oosten. De begane grond bestaat eigenlijk uit 3 ruimten welke allen in verbinding staan met elkaar; de keuken met ruimte voor de eettafel, de woonkamer waar je plek hebt voor een werk/hobbyhoek en de uitbouw waar je de bank prima kwijt kunt. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een koelkast, vaatwasser en een 4-pits rvs gascomfort met oven. Er is een trapkast aanwezig en voldoende extra kastruimte.

Verdieping 1: overloop, drie goed bemeten slaapkamers en badkamer met wastafel, douche, 2e toilet en wasmachine aansluiting.

Verdieping 2: voorzolder en aansluitend de 4e slaapkamer met daklichten. Deze verdieping kun je d.m.v. dakkapellen gemakkelijk uitbreiden naar 2 slaapkamers.

Zoek je een fijne en kindvriendelijke plek, veel ruimte op een centrale locatie nabij nagenoeg alle voorzieningen? Dit huis mag dan niet op je lijstje ontbreken…

Kom kijken, we laten het je graag zien!

NB: (Luitsen) Van der Weij, 1905-1945, koster; werkzaam in het verzet voor de Landelijke Organisatie voor Hulp aan Onderduikers.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl