Zoek je een gaaf en niet alledaagse bovenwoning in Amersfoort -Zuid kom dan hier eens kijken! Het netto gebruiksoppervlak bedraagt maar liefst 120m2 en de inhoud ruim 450m3 verdeeld over twee woonlagen… deze afmetingen ga je niet snel vinden! Vanaf de Marconistraat aan de achterzijde bereik je het Snelliuspad, waar ook de berging is gesitueerd. De voorzijde ligt aan de Leusderweg (deze krijgt komende jaren een flinke opknapbeurt). Je vindt alle winkels direct onder het appartement maar ook scholen, openbaar vervoer, bossen zijn in de directe omgeving te vinden, de binnenstad van Amersfoort met 5 fietsminuten uitstekend bereikbaar. De woning is de afgelopen jaren op nagenoeg alle punten aangepakt, veel kluswerk staat je hier echt niet te wachten!

De indeling is als volgt: door de bijkeuken komt je in de keuken, deze is uitgevoerd in lichte kleurstelling en beschikt over alle wenselijke inbouwapparatuur en een granieten werkblad. De flinke woonkamer met open haard is straatgericht en geeft je uitzicht over de gezellige Leusderweg. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de twee slaapkamers, toilet, badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Verdieping 1: bovenhal, separaat toilet, en nog eens drie(!) slaapkamers. De ouderslaapkamer is ruim 25 m2. Door de hoge nok in de ouderslaapkamer heb je hier een fantastisch ruimtelijk gevoel. Vanuit de ouderslaapkamer is tevens de bergvliering bereikbaar, deze extra bergruimte biedt je de mogelijkheid de rest van de woning volledig te gebruiken als leefruimte.

Aan de achterzijde bij de entree heb je een heerlijk zonnige en rustig gelegen buitenruimte waar je in privacy kunt genieten! De kleinschalige VvE bestaat maar uit twee eenheden met goed ondelring contact en overleg.

Zoek je ruimte en maarliefst 5 forse slaapkamers? Kom kijken, we laten het je graag zien!

N.B. Willebrord Snel van Royen, gelatiniseerd tot Snellius, 1580-1626, Nederlands wis- en natuurkundige. Werd bekend als de ontdekker van de driehoeksmeting en van de naar hem genoemde brekingswet. Met de eerste ontdekking legde hij de basis voor het huidige landmeten. Zijn levenswerk was het meten van de aardomtrek volgens de door hem ontworpen triangulatiemethode.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl