Dit 3- kamer appartement op de 1e verdieping bevindt zich in een kleinschalig wooncomplex wat is voorzien van een leuke gezamenlijke tuin. De woning heeft een lekker zonnig balkon aan de rustige achterzijde, 2 slaapkamers, een nette badkamer en keuken en niet onbelangrijk een actieve VvE met een gezonde financiële basis. De centrale ligging nabij het vernieuwde Stadspark Randenbroek, de binnenstad, winkelcentrum Euterpeplein en diverse uitvalswegen maken dit tot een heerlijk woonadres!

De indeling is als volgt: centrale entree op de begane grond met toegang tot de bergingen en de achtergelegen gemeenschappelijke tuin. 1e verdieping: entree appartement met hal welke toegang geeft tot meerdere ruimten; de royale & lichte woonkamer met openhaard, 2 slaapkamers beiden met toegang tot het balkon, badkamer met douchecabine en wastafelmeubel, separaat toilet en moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en wasmachine aansluiting.

In de onderbouw is een eigen, af te sluiten berging voorhanden.

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 175.000,– k.k.

NB: De wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam, dat lag aan de rand van een moerassig gebied (broek), op één van de zandhoogten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Landgoed Randenbroek Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Tussen 1605 en 1660 woonden de familie Van Campen hier.