Op wellicht de mooiste plek aan het Sint Janskerkhof met super gaaf uitzicht over de stad en de omliggende oudere bebouwing mogen we je dit 2-kamer hoekappartement op de bovenste verdieping aanbieden! Bij dit appartement behoort een eigen parkeerplaats op het parkeerdek. Vanaf dit appartement wandel je via de Grote Sint Jansstraat zo de stad in. Je woont op loopafstand van de gezellige pleinen Hof, Groenmarkt, Appelmarkt en het OLV-plein. Ook gezellige winkeltjes, speciaalzaken, de bioscoop, theater, musea, terrasjes en restaurants zijn vlakbij. De uitvalswegen A1 richting Amsterdam en Apeldoorn en A28 richting Utrecht en Zwolle/Groningen kun je makkelijk bereiken. Ook met het openbaar vervoer zijn er tal van mogelijkheden. Centraler wonen kan bijna niet. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je het appartement op verdieping 2 binnenkomt, sta je in een ruime en lichte gang. Vanuit de gang zijn de badkamer, toilet en de slaapkamer te bereiken. De badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een bad-douche combinatie, wastafel en wasmachine aansluiting. De rustig gelegen slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een kastenwand.

Vanuit de gang loop je naar de woonkamer en de open keuken. De woonkamer is lekker ruim en geeft je toegang tot het zonnige balkon. De grote raampartijen maken deze woonkamer aangenaam licht. De open keuken is naast genoeg bergruimte uitgerust met een strak rvs werkblad, oven, koel/vries combi en vaatwasser. Ook de stookkast (Nefit combi 2002) bevindt zich hier.

Deze woning is strak gemoderniseerd met vlak gestucte wanden, eiken vloer en is altijd netjes bewoond geweest. Op de begane grond is een eigen berging aanwezig en op het parkeerdek een eigen vaste parkeerplaats. De VvE is zeer actief en heeft een gezonde financiële basis.

N.B. Sint janskerkhof; deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl