"Opvallender, markanter, verrassender en gevarieerder…", zo moest Kattenbroek worden vergeleken met andere nieuwbouwwijken, volgens de ontwerper Ashok Bhalotra. Met zijn hoofdthema’s ‘reizen en thuis’ en ‘de vier seizoenen’ is Kattenbroek echt een wijk om te bekijken: je vindt er opvallende vormen en het kleurgebruik stemt je vrolijk. Tegelijkertijd zijn de originele sloten, bomenlanen en boerderijen in vorm gelaten. Kortom: een plek om je thuis te voelen en toch steeds opnieuw iets te ontdekken!

Wanneer je dit alles vanuit je eigen appartement rustig wilt overzien dan is de woning aan Het Moer 20 echt iets voor jou! In een kleinschalig complex vind je op de begane grond dit 3-kamer appartement met overdekte buitenruimte aan het water met vrij uitzicht en enorm veel privacy want je hebt geen directe zicht lijn met de buren.
Dankzij de vele ramen is het er erg licht en via de schuifpui stap je zo op je terras waar je al snel wordt verwelkomd door een gastvrij zonnetje en de water vogels.

Je stapt het appartement binnen via de hal die ook toegang geeft tot de keurige badkamer met inloopdouche, wastafel en designradiator, ook het separate staand toilet is vanuit de hal bereikbaar. De twee slaapkamer bereik je eveneens via de hal en uiteraard de zonnige living met de open keuken, voorzien van diverse apparatuur. Het appartement is voorzien van glasvezel voor internet, televisie en telefoon.

Aan de voorkant ligt de woning aan de watergang langs Het Masker. Het complex ligt lekker rustig aan een doodlopende straat. Ook een parkeerplek voor je auto zoeken, levert geen stress op: je hebt er de luxe van een eigen parkeergelegenheid pal voor je deur.

Voor je dagelijkse boodschappen is winkelcentrum Emiclaer lekker dichtbij, waar je vrijwel alles wat je nodig hebt zult vinden. Voor een gezellig hapje en drankje kun je prima terecht bij de lokale horeca. Maar een picknick in het fraaie stadspark met zijn recreatievijver is natuurlijk ook een heerlijk uitje!

Het complex heeft een actieve Vereniging van Eigenaren met een degelijke financiële basis. Verder zijn de diverse uitvalswegen goed en snel te bereiken.

In de zomer geeft dit appartement een echt vakantiegevoel! Ga op ontdekkingsreis en voel je thuis in een bijzonder stukje Amersfoort!

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

NB: Het Moer; hier gebruikt in de betekenis van veengroen en veenmoeras; drassige gronden en veengebieden of veenmoerassen waar turf werd of wordt gestoken, werden vroeger ook wel "moer" genoemd.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl