Ben je op zoek naar een ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke en rustige omgeving, maar wel dichtbij het centrum van Amersfoort? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door de brede gevel van 6,50 meter heeft zelfs de kleinste slaapkamer van deze woning een prima oppervlakte. Direct aan de achterzijde vind je op loopafstand een speelveld, daar hoef je de straat niet eens voor over te steken. Loop je iets verder de wijk uit kom je vanzelf in het Park Schothorst waar oudere kinderen zich ook prima kunnen vermaken.

De indeling is als volgt: entree, hal met toiletruimte en trapkast, ruime woonkamer over de gehele diepte van de woning en aan beide zijden voorzien van grote raampartijen, halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur.

Verdieping 1: overloop, 3 goed bemeten slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: vaste trap naar grote voorzolder met wasmachineaansluiting, stookopstelling (Nefit HR combi 2008) en veel bergruimte en 4e slaapkamer. Door plaatsing van 2 grote dakkapellen zijn er met gemak twee slaapkamers te creëren.

De besloten achtertuin met overkapping heeft een stenen berging en achterom.

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

NB: Paladijnenweg; functionarissen aan het hof, het paleis (Latijn: palatium). In het bijzonder de legendarische twaalf belangrijkste vazallen van Karel de Grote, onder wie Roland, Olivier en Turpijn.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl