Deze hoekwoning is met een totaal woonoppervlak van 91m2 groter dan je zou vermoeden! Het misschien wat eigenwijze rijtje woningen is écht super centraal gelegen tussen de Amersfoortse binnenstad en het Centraal Station maar ook een parkje, winkels en het Eemplein zijn in de directe omgeving te vinden! Dit rijtje woningen bestaat uit de oudere jaren 30′ woningen maar dan tussen de strakke en modernere bouw rondom het Eemkwartier. Hierdoor is er een heel gemêleerd en eigentijds straatbeeld ontstaan. Natuurlijk, je zult de woning flink willen aanpakken maar deze charmante hoekwoning met tuin op het zuiden is zeker een bezichtiging waard. Hier woon je in een woonwijk maar dan wel met de stadse voorzieningen (bioscoop, Albert Heijn XL, sportschool, restaurants, bibliotheek en museum Kade) allemaal op een paar minuten loopafstand!

De indeling is als volgt: entree, hal voorzien van granito vloer, trapkast, woonkamer met openslaande tuindeuren, erker en doorloop naar de uitgebouwde keuken met aansluitend het toilet. De verzorgde tuin met berging en achterom is sfeervol aangelegd, je zit hier heerlijk in privacy in het zonnetje!

Verdieping 1: overloop, drie slaapkamers en bij de hoofdslaapkamer is de douche en wastafel gesitueerd. Het balkon aan de achterzijde is vanuit een van de twee kleinere slaapkamers te bereiken.

Verdieping 2: ruime open zolderkamer welke in twee kamers is op te splitsen wanneer je op het voor en achter dakvlak een dakkapel plaatst.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Groningen (Gronings: Grunn, Fries: Grins) is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Groningen en de grootste kern in de gelijknamige gemeente. Van Groningen zijn geen geschreven stadsrechten bekend. Door zijn relatief geïsoleerde ligging ten opzichte van de opeenvolgende feitelijke machtscentra (Utrecht, Brussel en Den Haag) was de stad -historisch gezien- vooral op zichzelf en de directe omgeving aangewezen.