Deze bijzondere hoekwoning met 7 kamers en vrijstaande garage is gelegen in de gewilde wijk De Luiaard. Een rustige straat, welke enkel gebruikt wordt door bestemmingsverkeer. De locatie is op loopafstand van het fraaie Park Randenbroek en de binnenstad van Amersfoort. Werkelijk alle wenselijke voorzieningen zoals horecagelegenheden, sportfaciliteiten, scholen, OV, winkels en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid van de woning te vinden.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1922 waarbij veel aandacht is besteed aan detaillering in het metselwerk. Modernisering van de woning is wenselijk, je hebt dan ook de mogelijkheid om het geheel naar eigen wens in te vullen. De maatvoeringen zijn royaal te noemen, wat te denken van een totaal gebruiksoppervlak van 143 m², kelder van 10 m² en een inhoud van 653 m³.

Indeling: entree, hal, werkkamer, toegang tot de kelder, toiletruimte, royale woonkamer met een oppervlakte van maar liefst 40 m², gesloten keuken. De woonkamer beschikt over vaste kastruimte, een openhaard en veel daglicht inval.

Verdieping: overloop met toegang tot 5 kamers, vaste kastruimtes, badkamer en een separaat toilet.

De royale achtertuin heeft een vrije ligging en is ideaal gesitueerd op de zon (Z). Bereikbaar middels het pad langs het huis en tevens voorzien van een schuur. Aan de voorzijde bevindt zich de vrijstaande garage met vliering.

Kortom, een heerlijke gezinswoning met veel mogelijkheden.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1922;
• Perceeloppervlakte 248 m²;
• Gebruiksoppervlak 143 m²;
• Vrijstaande garage met vliering;
• Bouwkundig rapport aanwezig;
• De combinatie van stad en rust in één!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. Sint Ansfridus, bisschop van Utrecht 994-1008; stichtte het klooster Hohorst op de Heiligenberg. Aan het einde van zijn leven werd hij blind en trok hij zich terug in dit klooster.