Welkom op WLTVRDN 55 in Amersfoort! Binnen de leukste binnenstedelijke uitbreiding van de stad tussen de Utrechtseweg, Kersenbaan, Leusderweg en de Bergstraat vind je dit op de bovenste verdieping gelegen (met daarboven een zinken torentje) super strakke 3- kamer hoekappartement met eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw! Het appartement is zeer smaakvol ingericht en is zo te betrekken, zelfs verven hoef je hier eigenlijk niet eens! Een uniek appartement in de binnenstad.

Op loopafstand vind je alle voorzieningen zoals het sfeervolle stadscentrum, de winkels aan de Leusderweg, het Van Stolbergpark en met 5 fiets minuten (of 10 minuten lopen) ben je op het NS station. Ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn zeer snel te bereiken. Het project Weltevreden is gerealiseerd in 2009 en voldoet aan alle moderne bouweisen en isolatienormen. Naast het openbare dakterras op het binnenterrein van het appartementencomplex is er op de begane grond bij de hoofdentree toegang tot de gezellige binnenplaats, die met hoogwaardige materialen is aangelegd met veel beplanting en een speelplaats voor de kinderen. Het appartement heeft een eigen balkon aan de zonnige voorzijde en aan het besloten binnenterrein van het appartenmentencomplex kun je ook heerlijk in alle rust vertoeven. Daarnaast vormt het plein dat tussen de woningen en de appartementen ligt, het levendige hart van het buurtje!

De eigen afgesloten parkeerplaats in de parkeergarage bereik je per auto, via een rolhek. Vervolgens stap je in de lift of loop je via de trap en via het binnenterrein, zo op verdieping 2 jouw appartement binnen. Er is ook een route binnendoor via de bergingen.

De indeling is als volgt: De hal brengt je naar alle ruimten in het appartement; de strakke badkamer vooraan welke is uitgerust met een glazen inloopdouche en wastafelmeubel, separaat toilet, forse bergruimte met wasmachine aansluiting en stookopstelling (Intergas HR combi 2008), twee goed indeelbare een ruime slaapkamers en daartussen de lichte woonkamer met open keuken en uitdragend (dus niet inpandig!) balkon. Hier zit je uitkijkend over het binnenterrein heerlijk in de zon! De moderne keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combimagnetron, ceramische kookplaat, veel kastruimte en een ruime koelkast.

Voor de nodige opslag is er in de onderbouw van het complex een grote eigen berging met elektra voorhanden, ook is er een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig en uiteraard een eigen vaste parkeerplaats.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE met een degelijke financiële basis bedragen €121,00 per maand voor het appartement en €41,00 voor de parkeerplaats.

Tevreden wonen doe je op WLTVRDN 55, kom kijken we laten het je graag zien!

De gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

NB: De naam van deze straat en het wijkje herinneren aan een villa die daar ooit in de buurt gestaan heeft (net als het goed Beekenstein).

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl